Wednesday, May 15, 2013

:: Ho Ho Ho ::

Ho Ho Holidayyyyy..another 2 days to go..harap2 la boleh bergerak ke sana ke mari tanpa ade rase loya muntah dan sebagainye..amin..harus beli stock makanan dgn byknye..sbb nnt kang kalau lambat skit makan perut meroyan mcm sepuluh hari xmakan..kuang3..

Kirenye tahun nie last vacation berdua ngan mok mok..bln 11 kompom2 kene cancel ticket flight gie Bandung sbb time tuh maybe dlm confinement (insyaAllah)..kirim baju2 kat kak long je laaaaaa..xpeeee, xlari Bandung dikejar..huahuahuahua..

Tunggu lagi 3 4 tahun baru leh berjalan..kalau yeeee..kuikuikui..

duit negara manakah itu?

17 comments:

  1. mau jalan2 hong kong ka...jelly jemah tau..jemah pon jalan2 gak weekend ni.

    ReplyDelete
  2. wowweeee beshnyeee nak jalan²!

    ppsssttt kirim salam kat hero drama kantonis yg hensem² kat sana ok hikhikhikkk

    take care!

    ReplyDelete
  3. wahh best nyewwww..

    aci FM seketuii.. semoga selamat pergi dan pulang yewww

    ReplyDelete
  4. haha.. tak payah tunggu 3-4 taon yang.. abis pantang pon boleh pegi bejalan.. ngeeee

    ReplyDelete
  5. Hihihi wahhhh syokknye mak buyung nak g berjalannnn... aku duk umah aja... passport mati bilan 11.. so dh tkleh kuar negara... aku nk renew tahun dpan sekali buat baby nye nnti :p

    ReplyDelete
  6. wahhhh bestnya nak gi Hong Kong...kim salam kat Jackie Chan ek...hehe

    ReplyDelete
  7. Woooohhhuuuuu.... Hong Kong!! Best nya!! Bila lah kite dapat repeat g sane, siyes memang best! Sila shopping jam. Jam tangan kat sana banyak yang baru2 + murah dari sini. Enjoy shopping falsya. =)

    ReplyDelete
  8. syioknyer sya.. akakpun nak terbang pagi sabtu... tapi akak dekatjerler... selamat mengenjoykan diri...

    ReplyDelete
  9. hepi holiday sya!

    take care and have fun!

    ReplyDelete
  10. wahh slmt bercuti hakak.. frge mgnet jngan lupa beli.. pastu kita nk satu.. ngeh3x,,

    ReplyDelete
  11. wahh..bestnye gi jejalan...blh pg disneyland kan...hehe

    ReplyDelete
  12. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  13. tukar duit nak pg mana... hong kong eh, bestnya dapat keluar negara..

    ReplyDelete
  14. enjoy ya....jgn lupa sevenior....kihkihkih....

    ReplyDelete
  15. mak cik kayo!! heheh.. xe, nnt g ngan bby yer :)

    ReplyDelete
  16. huwaaaaaaaa
    x per2 dik ..
    aah bandung x akan lari ! ;)

    ReplyDelete
  17. happy holiday sya! take care ;))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...