Wednesday, October 23, 2013

:: 15Days To Go ..InsyaAllah ::

Bile baca comment NANAKIMIE kan, pasal countdown baby kat side bar, terus mcm tersentak sekejap...ya Allah, dh xlama dh nie..another 15days..boleh jd awal, boleh jd lambat..tipu la kalau segala perasaan takut, nebes, semua xde..semua org akan rase gitu la..nak2 plak bile dh ujung2 nie..even time kite xkawen lagi, xngandung lagi pun bile dgr cite org bersalin pun dh seriau, dh terasa ngilu2 bagai..ini kan pulak bile sendri tgh menunggu hari..tp skang nie dlm pada rase semua tuh, kite wat xtau je..smp masa nnt redah je la mcm mana..


Segala persiapan baby A semua dh ready..baik dr barang2 kecik smp la ke brg2 besau..skang nie tgh tunggu "ketibaan tuannye" je..satu bende je la yg xde lagi..car seat..itu daddy baby A punye hal..kite xleh campur..sbb mok mok dh ade specific car seat punye brand yg die nak beli utk anak die..mok mok kate tunggu anak die kuau dulu baru nak gie beli..hehehe..ikut u la mok mok..

Ye laaaaa, anak daddy kannnnn..pastu suke carik gaduh ngan kite tau..pegang perut kite smbl ckp, "nie anak daddy nie..jgn geng mommy..nnt daddy belikan pedang, belikan bola..nnt daddy ajar main bola okayh baby..pastu daddy antau kelas muzik"..hahahaha..alahai mok mok..kalau kuau boboy boleh le..nie dh 3 4 kali scan doctor semua kat gegurl..camno tuh nak ajo main bola la pedang la ape la..tah pape..

Siap ckp ape tau ngan baby.."nnt baby dh besau nnt, kite gie tgk bola sama2 kat Old Trafford..tgk Man U punye game..kite gie dua org je tinggal mommy"..wakakakakaka..adehhhhhh, xleh blah smp nak tinggal kite...konon2 nnt baby jd daddy's little sweetheart la konon..cehhhh..

Mmg mok mok punye impian dr dulu nak gie Old Trafford tgk Manchester United main kat tmpt sendri..siap nk kumpul duit katenye...dpt gie sekali jejak kaki pun dh cukup dh..aduhaiiii, tp smp nak tinggal kite gie berdua je ngan baby tuh mcm mana tuh..

Doakan kite ngan baby selamat okayh bile tibe masanye nnt...doakan baby kite sihat2..ya Allah, KAU permudahkan la segala urusan ku kelak...amin3..

8 comments:

  1. moga semua di permudahkan..amminnn...nnt dah bersalin bgtau..boleh G terjah BB ni...

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan :) hai saya kwn baru :)

    ReplyDelete
  3. hehe....lebih kurang dua minggu je lagi kan kak:)

    semoga baby A dan akak baik2 aje,semoga segalanya dipermudahkan...amin.....

    ReplyDelete
  4. semoga semuanya selamat....mesti comel baby keluar nanti...tak sabar2 plak nak baca kisah baby kat sini...hehehe

    ReplyDelete
  5. semoga dopermudahkan kelahiran baby fasya nanti...

    ReplyDelete
  6. Fasya pun kenelah rajin ckp kat baby.. Cian fasya mesti terasakan.. Masa mengandung ni mmg sensetif sgt tau huhuhuhu moga dipermudahkan nnt

    ReplyDelete
  7. InsyaAllah mudah2an dipermudahkan :)

    Kalau kluar gegirl, kawan dengan Mummy la.. daddynya mesti frust xdak geng nak main bola la pedang la..hehee

    ReplyDelete
  8. Semoga dipermudahkan..xlama lagi dh tuh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...