Thursday, October 24, 2013

:: Kemaruk ::

Kalau dulu kite kemaruk milo ais pagi2..skang nie pagi2 kite dh kemaruk air nie pulak..before naik opis mesti beli air nie dulu..

Passionfruit Green Tea..

Soothing je rase bile lalu kat tekak nie haaaaaa..hehehee..

Okayh, itu je nak bgtau...kuang3..ek elehhh, kecoh la lu minah..kemaruk air nie pun nak masuk dlm blog nak cite kat semua org...wakakakakakaka..*like i care..cewahhhh..berlagak lak tuh*..kihkihkih...kbaaiiii...kang tah ape lagi tah yg kite melalut..ngeeeeeee..


10 comments:

  1. minum sejuk2 best kan.. ehhehe.. pastu bisa2 kaki... hahaha

    ReplyDelete
  2. Minumlah puas-puas Sya sebab tinggal berapa hari lagi dah kena berpantang hahaha...

    ReplyDelete
  3. sedapkan minum bila masuk kat tekak kan

    ReplyDelete
  4. hihi...dedulu kan kak,nana tak suka ice lemon tea ni...rasa macam tea basi..heee....pastu bebila lelama minum ok pulak rasa dia:)

    tapi belum pernah try lagi yang passionfruit ni,,kalau tanya akak mesti la sedapjekan,hihi..

    ReplyDelete
  5. salam... dear... lama tak msk sini... bila due ni???

    ReplyDelete
  6. Tak lama jek lg kan sya..
    Minum puas2 hihihi
    Take care!

    ReplyDelete
  7. Hheee, yela bau orang tau peberet kita.. :)

    At least ada gak modal nak cerita kat blog dari terbiar sunyi je blog.. tak gitu :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...