Wednesday, October 16, 2013

:: 37weeks ::

Nervous, excited, scared, semua feelingssssssss semua ade skang nie..EDD kite 7eleven (7.11)..but xsure la whether awal ke lambat ke kan..depends kat baby nak kuau bile..hehehe..skang nie mmg kalau ikutkan dh xlarat dh sgt3..nak keje lagi la xlarat tp gagahkan jugak..nak mintak cuti awal, rase mcm rugi la plak kan maternity leave tuh sbb xtau exact date bile kan..nak drive skang pun dh xlarat..tuh  yg skang nie mok mok anto gie opis, blk berjemput tuh..tp yg masalah tumpang mok mok nie tang nak menunggu dijemput la..kene ikut time die..

Ramai yg kate perut kite dh turun..maybe a week, maybe another 2 weeks bersalin..it could be at anytime je kan..doakan kite selamat ye..doakan anak kite sihat..ya ALLAH, KAU permudahkan lah segala urusanku kelak..

Besaukan perutku..tp dr kat KBMC kate baby membesar dgn tumbesaran yg average..so nothing to be worried of..;))))

12 comments:

  1. Aah nmpk dh turun..
    Moga segalanya dipermudahkan...

    ReplyDelete
  2. fasya tips elak baby kene kuning lps bersalin nnt jgn makan ayam tau.. x kiralah apa jua masakkan.. kalau boleh rajin² minum air kundur.. insyaallah moga dipermudahkan yer.. boleh bersalin normal.. jgn makan pulut² tau.. dan elakk mkn.. mknan berbisa.. mcm ikan pari, keli, sembilang semua.. caiyookk moga selamat.. x sabar nak tgk baby.. sampai panjang komen..

    ReplyDelete
  3. memang dah turun lah...
    tunggu masa dan ketika je nie..
    jangan lupa bagi tahu...
    nanti nak datang tengok baby

    ReplyDelete
  4. esok lusa dah boleh besalin tu...baby dah matang..hehehe

    ReplyDelete
  5. semoga sya n baby sht n dipermudahkan segalanya

    ReplyDelete
  6. wah nice edd kak 7eleven:) nengok kat sidebar lagi 15hari je,tak lama da tu,moga semuanya selamat & dipermudahkan ye kak:)

    ReplyDelete
  7. @Masya air kundur mmg feveret..tq masya utk tips2 tuh...kite pun xsabau gak nak jmp baby..hehee

    ReplyDelete
  8. @nanakimie kalau kuau 7eleven la..kalau kuau awal or lambat dh xde dh 7eleven tuh...hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...