Friday, October 25, 2013

:: Bile Mok Mok Masuk Dapur ::

Huru hara okayh bile mok mok masuk dapur..huahuahua..ade je bende xkene..ade je nak bebel2 mcm mak nenek..penah sekali kite mintak tlg masak beger..kite saje je la gurau2..sekali sentap plak pokcik nie..geram je, gigit kang baru tau..

Dh pokcik tuh sentap pastu siap bebel2, mokcik nie pun sentap la sekali..terus muncung bibir yg tahap boleh gantung hanger..kihkihkih..xckp byk terus amek sudip kat mok mok, kite sambung goreng daging beger tuh..dekat 3 minit mok mok duk belakang kite, kite wat xtau je sekali sendri bergerak gie tgk tv kat hall..wakakakakakakakaa..

Pastu semlm kite mmg xlarat sgt even nak masukkan pizza instant dlm oven pun mcm xlarat..blk2 je smp umah terus baring kat dpn tv smp terlelap..pas mok mok abis mandi, die la panaskan pizza instant tuh..

Pangggg punnngggg panggggg kat dapur..ahhh sudah..ape pulak la tuh..ngamuk ker?..pastu duk bebel2 nape letak byk sgt brg dlm bekas sudu tuh..hangin jeeeeee kite tau..dh la pinggang perut tgh sakit..kite ckp la, "selama nie i duk amek segala brg dlm dlm nie xde masalah pun..u nak amek ape sebenarnye".."i nak amek pisau je"..

Astagaaaaaaa, sabau je laaaaa ngan suami aiiii nie..33 thn xpenah2 sekali pun masuk dapur wat keje gini..maafkanlahhhh die yeeeee..ahahahhahahaa..

 
Before sentapppp sempat gak la amek gambo nie..ahahahahhahaaha..hangin je kite..gerammmmmm jeeeeee..rase mcm nak gigit2 je lemak2 tepu yg ade kat mok mok nie tau..kuang3..

13 comments:

  1. hahahaha....sabar jelahhhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. kakkakakkakk..mok mok buat kelakar tau....kikikiki...mok mok kena belajar ngan akob ni..kikiki

    ReplyDelete
  3. kakkakakkakk..mok mok buat kelakar tau....kikikiki...mok mok kena belajar ngan akob ni..kikiki

    ReplyDelete
  4. Cianyer slalu wat mokcik panass... Hahhhaa...

    ReplyDelete
  5. Hheeee, layankan jela..

    Okla tu pelan2 nanti pandai ler ;)

    ReplyDelete
  6. mesti sedap ni air tangan orang tak pernah masuk dapor..hahahaa

    ReplyDelete
  7. ini first time mok mok masuk dapur ke falsya...hehehe

    ReplyDelete
  8. nk gelak bc entry awk ni. tq singgh blog fasz... nnti dh berank, update psl bby plk

    ReplyDelete
  9. hahahahhahaa..kelakaaa..mcm tu la ye bile sang suami tetibe masok dapur..

    ReplyDelete
  10. org lelaki memang macam tu la.. cari barang tak penahnya jumpa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...