Friday, October 4, 2013

:: 35w2d ::

Sekejapan je kite dh 35w2d..mcm xpercaya je dh xlama dh nak meletupsssss..skang nie pagi2 gie opis kite dh ade driver tau..hikhikhik..of course la mok mok jadi driver aiiii..dh xlarat la u'olls nak drive skang nie..boleh je sebenarnye nak drive sendri tp tah la..mcm xlarat..

Semlm gie check up kat KKIA..ishhhh, malas betul nak gie sana..sbb KBMC pun check up gak..padahal bende sama je yg dichecknye..tp sbb mok mok insist gak suruh kite gie check up kat KKIA, kite ikut je laaaaa..mls nak dgr bising2..

Skang nie kite kene wat lagi MGTT..kene lagi minum air gula..sobsssss..mencik2..paling xsuke..wekkkkkkk..puncanye sbb berat kite naik 1.5kg..;(((((..bukan takat kene minum air gula je..skang nie selang sehari kene gie kenek amek BP..sbb dr takut tetibe ade darah tinggi..adehhhhh..camno..kalau xkeje senang la..nie keje mcm mana je..opis dh la xterima time off..pening pala..ahad nie check up kat KBMC, tanye 2nd opinion plak mcm mana..

Nervous mmg la nervous..sape je xnervous..tp tuh la..bak kate nurse yg kite gie check up semlm, "akak pikir yg indah2 je"..baiklah nurse..hehehe..

Aloh aloh cute sgttttt!!!..xsabau rasenye nak jmp baby A..soon baby soon..insyaAllah..

"Nie anak daddy nieeee..mana anak daddy"..ayat standard mok mok..hehe..asal mok mok ckp2 ngan baby je mesti ade respon..sweet sgt..joyah sungguh..penah diah pun duk lekap mulut die kat perut kite pastu duk borak2 ngan baby..pun ado respond jugak..xker joyah tuh..ahahahhaa..

10 comments:

  1. alahaii bestnye da nak jd mak2..hehe..take care dear..

    ReplyDelete
  2. tk lama dh nk deliver..sama bln nk deliver ngan wife adik kita yg kj sama mok2 tu

    ReplyDelete
  3. cer kalo sue yang cakap ngan dier...silap2 tu jadi jemah tu..kakakkaka...tak lama kan..dah bersalin kasi tau ok..leh G melawat...

    ReplyDelete
  4. huhuhu...memg xsbr nk tgk baby falsya

    ReplyDelete
  5. ololo...sian akak ye kena minum air gula,

    hi....bukan xsabar nak nengok baby akak je,xsabar jugak nak tau nama penuh baby A:)

    ReplyDelete
  6. Wahhhh... Ros plak xsbar... Ehhh nak lg boleh..opsss :p

    ReplyDelete
  7. mok mok dah excited sgt tu nak timang baby hihihi

    ReplyDelete
  8. dugaan kan masa mengandung mcm ni lah.. nak jai mommyyy.. harus kuat...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...