Friday, October 18, 2013

:: Sentapness ::

Raya Haji lps, kite, mok mok ngan family mok mok gie Bandar Mahkota sbb before tuh pak ngah mok mok tetibe ade menyatakan hasrat nak jmp adik beradik sedara mara segala..nak berkumpul..bile dh dgr mcm tuh, tuh yg MIL kite gie jugak..lain mcm je bunyiknye kan..

Soooo off we go la kan kat Bukit Mahkota at that time..gie umah kazen mok mok kat Banyan Close..pak ngah ade kat umah anak die..dh smp, dh makan2, bergerak lah kami ke sofa sbb bg sedara2 lain makan pulak..

Tgh2 duduk kat sofa kan, alih2, MIL kite tanye kat mok mok.."falsya mana?"..padahal kite ade je duk kat sofa depan mata die..mok mok menjawab soalan itu smbl tgn tunjuk kat kite ye n yg paling xtahan smbl gelak okayh..geram jeeee..

Pastu mok mok gelak2 mcm kelakar sgt je la kan..mok mok kate kaler baju kite dh blend ngan kaler sofa kaler langsir ngan kaler meja..smp org dh xnmpk..dh mcm boleh wat iklan dh mok mok kate..iklam yg tau2 je ade org kat balik langsir la, kat sofa la, kat meja laaa..huuuhh sentapssss..
Siap amek gambo tuh yg xtahan tuh..pastu gelak2 smp kuau air mata..apo yg kelakar sgt pun xtau..haishhh la suami, suami..

Pastu semlm tgk bedah tong gas kat tv3..pastu kan ade che ta dlm drama tuh..nama glamer, che ta tong gas..tetibe mok mok pandang kite, dgn rase xbersalah smbl main candy crush, mok mok kateeeeee, "che ta tong gas, domok tong drum"..pastu wat muke selamba je mcm xde apa2 kannn..huwaaaa, sentapppppsssssss..

27 comments:

  1. ahahah
    sabo jelah aku
    smpai gitu laki ko kate gitu
    ehehhe

    ReplyDelete
  2. Salam sya yg kak intan cyg,..:)
    lama nya kak intan x jejak kaki kat sini..kak intan harap sya sihat selalu..ameen..
    salam aidiladha buat sya dan mok mok ya..:) maaf zahir batin dari kak intan ..
    tapi kan memang blend baik punya kaler tu sya..hahah..jgn marahhh

    sya, ada masa follow blog kak intan yg ni ya..
    http://kibassgyan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. adehhh...sabo jek la cik suami tue yea...gurau2 membawa bahagia gitu..

    tp N pu slalo kene jugak klu pkai bj same tema ngn sekeliling..rs mcm nk kecikkan diri bg org xnmpk kte..hahah

    ReplyDelete
  4. Ala nnt domok ckp balik, jd mcm tong drum pun sebab mokmok jgak.. Huhuhu...
    Pregnt ni mmg keje sentap je kak..hahhaha

    ReplyDelete
  5. tumpang gelak jap...hehe

    ok la tu Sya, br sedondon...kehkehkeh

    ReplyDelete
  6. kakakka gelak besar sama mok mok jugak..kikikiki..mmg blend tu

    ReplyDelete
  7. Kakak tak mahu salahkan mok mok memang warna betul-betul blend. Macam dah pakat-janji pulak - tapi cantik:)

    ReplyDelete
  8. ok..sya sorry sebab akak dh gelak bace entry sya nih...

    ReplyDelete
  9. hahaha..notti domok yer..sian ibu preggy dimainkan..

    ReplyDelete
  10. hihi...sempat lagi suami akak snap ye:)

    ReplyDelete
  11. @Sidratul Muntaha mmg die smp hati pun..sentap haku tau...ahaha

    ReplyDelete
  12. @intanfirdaus247 haiii kak intannnnnnn...rindu kak intannn..huwaaaaaa...blend in ke kaler....xsuke22222...haahahhaa

    ReplyDelete
  13. @mama tisya die mmg gitu..suke nau nak nyakat...;D

    ReplyDelete
  14. @Ann@zanyra gurau kasau namanye tuh...ahahahha..

    ReplyDelete
  15. @♥ ROS ♥ kan ros...domok sbb anak die dlm nie..mmg time preggy nie senang nau sentapnyeee..ahahaha

    ReplyDelete
  16. @~Siti Hajar~ alaaaa, jgn la tumpang gelakkkk..malu aiiiii..ahahha

    ReplyDelete
  17. @syawalsimpsons cehhh, smp hati jemah nak geng ngan mok mok...kuang3

    ReplyDelete
  18. @Kakzakie kakak pun geng mok mok ker?..huwaaaaa...;(

    ReplyDelete
  19. @Ema Johari kesian falsya kan kak ema...hehehe

    ReplyDelete
  20. @nanakimie itu la psl..sempat lagi..tp yg akak plak duk sengih plak kan..hehe

    ReplyDelete
  21. lawak la mok mok nie....maybe sebab warna baju tue sama ngan langsir dan sofa kot tue yg tak perasan...sabar2...sikit jer lagi baby nak keluar pastu leh pantang kow2 punya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...