Wednesday, February 24, 2016

:: Day 7 ::

Assalammualaikum..

I'm 7days today..

Irsyad Nor Rizqi is my name..

(Sape yg friend ngan kite kat FB confirm mcm, "eh eh dejavu pulak rase..hehhe)
Alhamdulillah ape yg kite risau kan selama nie xjadi menjadi kenyataan..ye la xnk la baby lahir on 29 Feb..hiks..
Irsyad Nor Rizqi Bin Irwan Nor Ishar..

Nama nie sebenarnye dh lama dh..waktu kakak qisya lagi..sebab dulu kan memula scan doctor kate baby boy..gigih carik nama sekali bile scan pmpn..xkisah pun..so nama utk baby boy tuh simpan dlm "note" kat henpon..

Happened to be my second baby nie baby boy..syukur alhamdulillah..Allah kurniakan kite anak sepasang..jadiknye guna pakai jer nama tuh..hehee..

Irsyad tuh gabungan nama somi kite ngan kite..IRwan + falSYA = irsya..so cume tambah "d" je hujung nama tuh sebab ade maksud..

Irsyad = nasihat, panduan, petunjuk
Nor = cahaya
Rizqi = rezeki, kurniaan Allah

Daddy nak jugak letak "nor" kat tgh2 sebab sama ngan nama die yg ade "nor" kat tengah..trademark katenye..hehehe..

Note : kite nak mintak maaf sebab xdpt nak jenguk blog u'olls..terima kasih sesgt dekat semua yg masih lagi jengah blog kite walaupun tiada balasan kunjungan dari kite..sayang korang sesgt..;)

15 comments:

  1. kejap je dah 7 hari!

    hai irsyad~ nanti kawan dgn abg irsyad ok ;)

    ReplyDelete
  2. hi awak.. kite nak gomol2 awak pun tak boleh lagi sebab kita belum baik demam lagi.. nanti ek.. ;)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum bb irsyad yg comel... iras kak qisya sgt ni...heheee

    ReplyDelete
  4. Selamat menjenguk dunia blog Irsyad sayang...
    Tak lama lagi tambah meriah blog mummy awak tau sebab ada kakak dan adik:)

    #mukaawakiraskakakQisyalah:)

    ReplyDelete
  5. sama muka ngan kakak Qisya..eh mana kakak...

    ReplyDelete
  6. Alololo...muka kakak. Bestnya bau baby.

    ReplyDelete
  7. Mcm kakak qisya muka adik ni..slamat berpantang

    ReplyDelete
  8. tahniah falsya.. muka kakak sangat.. comel.. slamat berpantang :)

    ReplyDelete
  9. Nanti memi nonie come n see u eh baby irsyad..
    Gomol gomol sket... comel lah.. gebu..

    ReplyDelete
  10. dah ada nama dah dia..alhamdulillah..nama yang cantik..macam terbau je bau baby kat sini..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. moga jadi anak yg soleh :)

    ReplyDelete
  12. alhammdulillah

    selamat berpantang sya..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...