Wednesday, February 17, 2016

:: Siap Dah..Bile Lagi??? ::

Nervousnye nervousnye...ya Allah nervousnye..

Few more days to go..skang nie semua depends pada baby dalam perut mommy nie je bile nak kuar..bilik utk berpantang dh siap kemas..katil dh siap tukau cadar..dh siap vacuum tunggu nak mop jer..
bilik berpantang kite nnt..sape yg nak lawat kite kene naik atas..no more bawah dh utk sementara waktu..mungkin for the first 2 weeks kut kat atas..

Bile dh ujung2 nie mcm xsabar pulak nak bg baby kuar..xlarat..hehe.. 

10 comments:

  1. Alhamdulillah..dah siap dah bilik berpantang akk...
    baby pun x sabar nak keluar tu jumpa kak long qisya,jumpa mummy ngan daddy.. :)

    ReplyDelete
  2. wah bilik dh siap, tgu baby je kuar..smoga dipermudahkan

    ReplyDelete
  3. Dah siap biliknya ye Falsya..
    Selamat berpantang dan semoga dimudahkan urusan bersalin tu nanti..

    ReplyDelete
  4. cantiknya bilik berpantang...berpantang kena amik mood segar kan...

    ReplyDelete
  5. ntah..tolong cepat sikit boleh tak??tak sabar sangat dah ni nak tgk adik baby!

    ReplyDelete
  6. Wahhh...syiok ni..beranak byk kli puj best tau...

    ReplyDelete
  7. sblm ni kat bawah kan?
    heee, ok la dah siap sume..takde pk2 dah.. tggu masa jek
    moga dipermudahkan segalanya falsya.. tak sabar gak nih :)

    ReplyDelete
  8. cntiknya bilik pantang...
    tak sabar nak tengok adik qisya hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...