Wednesday, February 17, 2016

:: Kari Kepala Ikan, Kg Atap Y'alls ::

Sabtu lepas after checked up, kiteorg terus gie lunch..somi kite mcm biasa akan tanye kite nak makan ape..kadang smp dh buntu idea dh nak makan ape..kadang menyirap jugak asyik kite je yg kene pikir nak makan ape...xmembantu langsung..wakakakaka..

isteri, "domok bg la idea nak makan ape..asyik i je tau yg pikir"
somi, "heiii, u la pikir..kang duk tingin nak makan tuh la, tingin nak makan nie la"

Asyik makan luar jer few months nie..nak buek camno..nak basuh pinggan yg sikit kat dlm sinki tuh pun dh smp lenguh2 pinggang kaki segala bagai..inikan pulak la nak masak kan...aiiii is surrender u'olls..kang mau terbaring je di pembaringan...kihkihkih..

Tetibe terbayang kari kepala ikan..sedapnyeeeee..terus, "makan kari kepala ikan la"..bile dh nyebut nak makan ape, apolagas, moh le kite makan kari kepala ikan..ngeeee..

Kiteorg makan kat kg atap..nyumssssss..
 sodapppppp..adeeehhh...tetibe mcm lapo pulak..rase mcm nak masuk dlm gambau nie pastu makan lauk-pauk tuh semua..
kasik close-up skit...saje je kan kite kan nak bg org lain pun terliur sama..terliur ke u'olls....;p

Harga jgn ditanya berapa sebab kite xtau..sebab somi aiii yg bayau...

p/s : nieyl..akak masih xleh bukak blog awak la dik..pakai IE pun xleh...sobssss..

10 comments:

  1. huwaa mumyy kejam kejam kejammmm~


    ehh smlm akak pun x bleh masuk blg nieyl

    ReplyDelete
  2. alaaa...Falsya..akak tengah diet la...tp kan..Isnin lepas akak pun makan kat sini...sedap meratah kepala ikan...

    ReplyDelete
  3. Sebelum bersalin ni ye Falsya..
    Makanlah puas2 apa yg teringin..
    Sedap pulak akak tengok kari kepala ikan tu :D

    ReplyDelete
  4. Mahunya tak terliur. Kakak kalau dapat kepala macam ini kakak cungkil mata dia dulu Falsya. Best ada kenyal-kenyal dia:)

    ReplyDelete
  5. Part carik tempat makan biasanya ikut selera abg akak.. sebab kalau ikut selera akak, tak terlayan nanti.. hehehe.. kalau kari kepala ikan tu, memang takde nak makan dekat luar, memang request mintak hb masakkan.. untunglah hb chef pandai masak.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. mcm terbau2 jek kari kat tgn falsya tu... wangiiiii
    hihihi

    ReplyDelete
  7. alahaiii.. akak pun terliur Sya.... mcm nak kena pi cari jer...hehee

    Semoga semua urusan bersalin dan berpantang dipermudahkan...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...