Thursday, February 18, 2016

:: SABA ::

Saba ke sabar???..sabar je la sabariah..hahahahah..

Sila berhenti mengarut..

Korang kene byk bersabar ngan kite 2 3 4 5 6 hari dan hari2 yg akan mendatang selagi kite xbersalin hokeyh..ngeeee..mesti ade yg menyirap asyik entry makanan jeeeeeeee everytime masuk blog kite..dh mcm xde cite lain ke pe tah..hahaha..

Saba sabaq sabar okayh..wakakaka..

Semalam somi aiiii yg terhensem di pelusuk dunia cuti u'olls..jaga anak sebab nenek gie holiday..wah, pelusuk dunia katenye..kihkihkih..dh mcm dgr berita kat rtm tv1 jer..hiks..haruslah puji somi sendri..sebab die lah insan yg rajin melayan segala ketinginan dan kemahuan dan kehendak aiii especially dlm pemakanan..tgk la ape hasilnye dekat kite..dh mcm mak hyppo dh..

So semalam die cuti, die la antar n jemput kite kat opis..balik tuh die fetched kite then terus gie makan..plan asalnye nak makan steak kat HR Steak Kg Baru..tp bile somi kite bagi plan makan nasi arab kat Saba, terus mcm ehhh sedap jugak..

Smp sana awal so org xramai..
Kite suke sambal yg warna ijo tuh..sedap..
Belanja gambau budak yg nak mengamuk je bile xbg henfon..
Alamak, lupe la ape tajuk nasi nie..kiteorg amek yg large..share2 3beranak..ehh, 4beranak..sorang lagi dlm tummy..hahaha..
Pastu somi kite order nie..hurmmm tah ape namanye..kite xmakan pun sebab dh kenyang..kenyang yg tahap xleh nak masuk dh..

Okayh la itu jer..arinie kite mc..xlarat sesgt arinie..perut rase lain mcm..n now tgh menunggu nak ke hospital..tadi gie klinik doctor kat situ suruh kite terus ke hospital sebab kite ade mentioned yg ade mcm air sekali ngan lendir dh keluar 2-3 hari nie..tuh yg die suruh ke hospital sebab die kate air ketuban dh kite dh pecah..itu yg kuar air tuh..some more takut infection ke baby katenye..dgr gitu yg kite terus decide nak ke hospital terus..

Time qisya dulu, air ketuban keluar sendri dh mcm bukak pili bomba dh gayanye..nie bile jadi gini mana nak tau..hehee..okayh la u'olls..nak siap2 gie hospital..gie sendri je..nak tunggu somi kite, lambat lagi sebab die ade evaluation tender ke pe tah..dont wanna take a risk..so that's why kite gie sendri..hehe..

Doakan kite..

5 comments:

  1. okehhh hilang sabar dah ni nak tggu adik baby!kekeke...

    ReplyDelete
  2. sabar ye selagi boleh .. Semoga Allah permudahkan urusan

    Jom vote blog acik di MSMW 2016 : Cara mengundi di sini

    ReplyDelete
  3. semoga selamat semuanya ye..sabar yee..hehe

    ReplyDelete
  4. akak tgk menu sedap tu terus x saba sabar sabariah...sedap sgt...hehee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...