Tuesday, February 16, 2016

:: Sandwich Sedap For Dinner #Sohosandwich ::

2 kali kite order sandwich dekat kawan somi kite..

Memula somi kite order katenye dh full..penuh ngan order dh utk hari sabtu..kite pun mcm,

 "alaaaaaa, xleh ke selit2..kang takut xsmpt nak makan before beranak"..

Kihkihkih..mementang la ngandung kan..guna alasan itu je la..hahaha..ye laaa, kite nie kan menunggu hari jer...xtau bile nak bersalin..tuh yg kalau boleh nak jugak sabtu lepas..kang kalau dlm pantang kang ter-scroll pastu ternmpk kang canner..kan dh terliur...ehhh, muaahaaahaha..

Alhamdulillah rezeki kite..kawan somi kite kate boleh..yeayyy!!...

So sabtu lepas kul 10pagi kawan somi kite dtg umah anto sandwich..time tuh tgh kelam-kabut nak siap gie check up..dh lambat..

Konon nak makan otw ke spital..sekali biasalah bile dh kelam-kabut, terlupe nak amek sandwich..balik dari check up dh kenyang sbb dh makan..makan ape nnt aii story mory later-later hokeyh..

Smp umah masukkan dlm fridge..malam nak dinner,panaskan balik..letak kat pinggan pastu panaskan dalam oven..
somi kite order beef clubsandwich..tp tetibe smp 3 peket pulak..rupenye kawan somi kite belanja sepeket heritage clubsandwich sebab time order yg first sandwich dulu kite ade wat entry kat blog..hehe..makaseh!!...;D

Alaaaa, dah kalau sedapkan..mmg la akan ade entry...hiksssss..
meriah dgn sandwich..

Even letak dlm fridge, dh panaskan dlm oven, rase tetap sedapppppp..

Nak cuci mata sandwich sedap gie la kat IG..search @sohosandwich..

Ini review tidak berbayar tau..ikhlas dari hati tekak dan perut..hahahha..makanan yg sedap haruslah di share..ye dok??..

Okayh dh puas dh..boleh beranak dengan tenang..ehhh, muahahaha..

12 comments:

  1. AAAAA KEJAM SGT NIE!! HAAA GERAM SAMPAI PAKAI CAPSLOCK..HAHAHA...

    ReplyDelete
  2. fuhh...dah la tengah lapo ni...
    akk suka sangat sandwich..sangat okeh

    ReplyDelete
  3. Hahahaha..alasan " tak sempat makan before beranak " mmg sgt awesome.

    ReplyDelete
  4. adoi meleleh air liuq ni tgk sandiwish ni

    ReplyDelete
  5. Selagi baby tak keluar selagi itulah makan sepuasnya sebelum kena berpantang ye:)
    Kakak tengok pun tahu sedap.

    ReplyDelete
  6. rezeki makyong dpt mkn mcm2...dh nk dkt sgt dh ni kn nk deliver

    ReplyDelete
  7. Fuh.. melting tengok sandwich tu Sya.. ;)

    ReplyDelete
  8. Aduhh kak. Kecur lagi air liur daku. Hahahaha. Isi dia banyak nyaa :)

    ReplyDelete
  9. Falsya ni memang sengaja je kan....

    ReplyDelete
  10. menarik .. kalau kat KL mungkin leh cuba order jgak ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...