Tuesday, March 15, 2016

:: #KisahTokKadi ::

Kite nie mmg peminat beto kusyairy..tah la kite mmg suke tgk die berlakon..gaya die ckp, suara die, lenggok badan die..features muke die..nak2 pulak bile die senyum..ehhh, mmg minat la..die berlakon dh lama dh sebenarnye..teater apatah lagi..tp baru beberapa tahun nie la org pandang n kenal die..

Ape je cite die, kite akan carik..gile ko dh mcm stalker..muahahahaha..kite kan follow IG die..so tau la cite ape die berlakon..baru2 nie die berlakon cite, Kisah Tok Kadi..menggelepar duk carik kat myfilm4u..website tuh la yg kite duk search kalau nak tgk cite2 yg tgh main kat astro..biasalah u'olls..umah aiii mana ade astro..umah aiii hypptv jer..carik2, alih2 xde..ehh kenapa xjmp nie..frustttt..urghhhh!!!..sekaliiiiii, ghopenye cite tuh utk tv singapore daaaaaa..mmg la xkan jmp minah oiiii..

So kalau nak tgk kene tgk online kat www.toggle.sg..apalagasssss, cargas la si mak tang anak dua nie mencarik..the best part about website tuh, xpayah nak kene register dh boleh tgk dh..website tuh kalau kat malaysia ala2 tonton.com la..tp tonton.com tuh kene register kan..nie xpayah..click jer..

Nie la huntungnye bile pakai smart tv..boleh terus search jer..pastu tgk kat tv terus..xpayah nak kene on lappy or tgk kat henfon yg screen sgt xpuas kalau tgk cite..
kemudahan dh ado..xgheti2 nak guno..hahaha..

Bile dalam pantang nie mmg berguna la tv kite..kite tgk running man setiap episod..hehehe..kalau kite nie peminat tegar drama2 korea, mmg kshowonline.com tuh dh abis dh kite khatam setiap drama korea dlm tuh..tp disebabkan kite xminat drama korea, so tgk running man semata je..hehehe..

5 comments:

  1. anak kecik ko x nangis ke? aku dlm pantang asyik duk nangis je... xde masa nak layan2 cerita...layan dia je..

    oh, anak aku pun sampai ketua ni..masih kuat menangis..

    ReplyDelete
  2. Dik...tgk decendants of the sun..sumpah sedap!!!

    ReplyDelete
  3. Running Man best!! Paling seronok latest episod di Dubai!
    N minat Beto jugak. Terkesan lakonan dia dalam Bravo 5.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...