Thursday, March 24, 2016

:: Krik Krik ::

NKenapa krik krik tajuknye???..sebab bile nak taip tajuk, tetibe terus blur..tuh yg kuau sore cengkerik tuh..dh tuh sambil2 taip entry nie kat henfon, sambil2 dgr radio kat henfon jugak..distraction katenye..ngeeeee..

Hurmmm, ape mau cite ini ari???..kite skang nie boleh tarik nafas lega sebabnye hero kite punye blood test turned out okayh..alhamdulillah..phewww lega..

Kalau x, selagi xdpt result tuh, selagi tuh la berdebar jer..mana xnye, first time result blood test hero kite sangkut part thyroid..tau pun sebab doctor kat hospital selayang personally called me up saying that yg reading thyroid anak bujang kite tinggi..so doctor tuh suruh dtg blk utk amek darah for the second times..katenye kalau tinggi jugak lg reading, kene start bg ubat..wo puyauuuuu!!..

Kesian anak bujang kite..kene lg cucuk kat tangan yg comel tuh utk amek darah..kite yg menunggu kat luar bilik tuh dh bertakung2 air mata..saya adalah seorang insan yg cengeng..hati saya xkuat..senang sgt terguris hati mengalir air mata..sebab tuh somi saya xboleh marah saya walaupun saya dh jentik sabar die to the max..nnt saya akan menangis walaupun kalau nak diikutkan xkene marah pun cume voice tone tuh jer yg bertukar pitching a bit higher than usual..bile dh nangis mulalah somi xkeruan tetibe jd serba salah..dh satu hal kene pujuk bini plak dh..kihkihkih..

Sedih betul dgr die menangis kat dlm..smp hilang2 suara..disebabkan kite sorang, nak cover dr org2 sekeliling yg air mata kite bertakung, terus bukak apps lazada kt henfon..eye theraphy la u'olls..boleh gitu..miahahhaa..
Sedap tido sementara nak jmp doctor..

Alhamdulillah, everything went well..lega hati mommy..esok boleh sambung pantang dekat hotel 5 hari dgn tenang..i have to la u'olls..ikut somi..aiii kan xboleh berenggang dgn somi aii yg hensem lg gagah perkasa tuh lelama..somi aiii pun xboleh berenggang ngan isteri die yg cantik nie lelama..kahkahkah..tetibe tingat ayat somi kite..kalau kite ckp mana2 pelakon pmpn cantik, mesti somi kite akan balas, "xcantik la..isteri aiiii laaaaagiiii cantik"..yg xtahan lepas tuh siap buat muke yg kite rase mcm nak gigit jer bdn "sasa" die tuh..hahahaha..

The reason why die hangkut jugak bini die nie, sbb nnt die tau die akan pening kepala melayan peel bini die nie kalau tinggal kan lelama dekat umah..and die tau kang ade je yg bini die nie nak carik gaduh dari kejauhan..kompom die akan dapat bertalu2 wassap yg mcm machine gun dari bini die..dari die pening2 kepala nak melayan kerenah bini die nie, mana nak pening keje lg, baik la die hangkut bini die sekali..huahuahua..

6 comments:

  1. hehee..kita sama! langsung tak bleh berenggang..kalaua berenggang boleh buat bergaduhhh..kekekeke...gedix much kan tapi itulah kiter realitiy kannnn ;) seppp skit!~

    baby irsyad semoga terus membesar bagai ohan sihat dan gebu mcm kakak qisya okayh!

    ReplyDelete
  2. takpela...bawak je..kalau akk pun mesti akk ikut..hahaha

    ReplyDelete
  3. Semoga membesar dgn sihat ye si hero! hehehe...

    ReplyDelete
  4. wahh pantang kat hotel.. kelasss!!

    ReplyDelete
  5. hehehe.. biasalah tu.. kang nak layan anak lagi, nak reply msg lagi, baik hangkut sekali.. sonang.. ;)
    part terapi mata tu memang ai pun suka.. dari nak nangis baik kita carik jalan jangan bg airmata kuar depan orang ramai.. hahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...