Tuesday, March 8, 2016

:: Merepek, Mengarut ::

Bile mommy xde keje nak buat..

Bile mommy boring xde bende nak buat..

Maka, terjadilah bende merepek dan mengarut..
Miahahaha..nie la org kate xde keje carik keje..ko nie tgh pantang ke x nie sya oiiiii..wakakakaka..
Smp anak pun jadi mangsa..hahahaha..

Eh eh, hero mommy pakai baju pink..kihkihkih..redha yolah ye sayang..recycle baju kakak..bukan xnk beli baju utk newborn utk hero kite nie..tp tuh la..belajar dari kesilapan..baju newborn nie sekejapan je pakainye..mcm qisya dulu ade yg smp xsempat nak pakai..byk yg pakai sekali dua jer..

Its okayh..mommy abis pantang nnt, kite ajak daddy gie JPO shopping baju2 irsyad ye..mommy pun nak shopping baju2 jugak..ehhh, tp kenapa ade jugak mommy nak selit kat situ..ngeeeeee..

8 comments:

  1. Hihihi..
    Memang ko sya..
    Buat akak senyum jer depan PC ni..
    Redho lah si hero tu pakai pink ye..
    Betul tu sayang pulak kalau tak di pakai..

    ReplyDelete
  2. slmt berpantang Sya... jgn noty yer mummy...hehee
    sedap tido yer hero kecik sorang tu.... kak qisya x join sekali ke...hehee

    ReplyDelete
  3. Ekeke..comeynyer hero pakai kaler pink..

    ReplyDelete
  4. mommy dia tgh boring berpantang tu...kihkihkih

    ReplyDelete
  5. Betullah mummy Qisya/Irsyad ni dah boringlah tu dok berpantang
    Untung baby jenis tak meragam hinggakan sempat nak buat ini semua:)

    ReplyDelete
  6. hehehe.. pink pun comel pe.. asyik color biru je, sesekali kita tukar pulak.. ;)

    ReplyDelete
  7. kikikiki comel baju pink pun...janji sihat...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...