Monday, June 6, 2016

:: Baby Bumble Bee ::

Dobot kite skang nie isap puting..sbb kalau x, die akan gadaknye sepenumbuk tangan die masuk mulut die..hehe..tuh yg kalau kuar kene sentiasa bawak je puting die ke mana2..

Sabtu lepas kiteorg keluar, dh jauh sgt dh baru terperasan yg puting dobot xbawak...huwaaaaaa..xkan nak patah balik umah semata-mata nak amek puting die..time tuh dh kat wangsa maju dh kut..hurmmm, dh alang dh ke wangsa maju, gie je la manjaku kat situ beli puting die..puting tuh utk letak kat dalam kete somi kite..so kalau tertinggal lg pasnie, xyah la nak patah2 balik gie amek..

Puting dobot merata2 ade kut..kat umah saje ade 2..umah nenek ade satu..dalam kete daddy ade satu..kemain byk sebab penah sekali puting dobot tertinggal kat umah nenek, xkeruan mommy dibuatnye..mengamuk2..mata ngantuk..puas la duk sumbat puting MAM qisya dulu..xnak jugak..nak yg tommee tippee punye puting jugek..aduhaiii..tuh yg sudahnye somi kite beli puting tommee tippee lebih..so xkan ade dh adegan mengamuk nak puting..hehehe..
 Kalau mommy yg gie beli mmg gitu la rupe putingnye..comellll gile..sebab tuh kite amek yg itu..kalau daddy beli, beli yg biasa2 xde pattern..
comelnye dobot isap puting bumble bee tuh..muahxxxx..

Si dobot nie kuat sgt menyeringai..kalau perut tuh kenyang, asyik senyum, menyeringai, gelak ngekek2 bile kene agah..tppppp kalau perut die lapau nak susu, haaaaa itu jam, die boleh buat org yg nak buat susu die tuh menari salsa..sbb bile nak buat susu die, die menjerit smp ade pause in between nangis tuh..tuh yg terjadinye menari salsa tuh..nak amek die ke nak sambung buat susu, nak amek die ke nak sambung buat susu..ewahhh ewahhhh, kiri kanan kiri kanan..xker mcm menari salsa tuh..hahahaha..

Owh haaaaa, anak bujang, hero aiii sorang nie mmg muke melayu..dh tuh mak paknye melayu kan..jgn nak expect anak dari mak pak melayu tuh akan kuar muke mcm channing tatum ke, jason statham ke, brad pitt ke..anak putih melepak2 pun berkata2, anak kuar talk dark handsome pun nak berkata2 jugak..dh tuh nak buek camno..time ngandung terkenan KJ..katepun talk dark handsome kan..hehehe..haih, dh set boundaries sekian lama dah..berjumpa pun atas sebab mmg xleh nak elak..ingatkan bile dh sekali-sekala jumpa tuh xde la lg dgr ayat yg menyakitkan hati..rupenye xinsap2 lagi..haihhh..

Xpe la sya, berlapang dada la..bulan baik nie kite maafkan je la manusia yg berperangai gitu yg mmg xkan boleh berubah smp bebila..lantak kome ler nak kate anak kite ape pun..kulit xputih mcm qisya ke, muke melayu ke, janji anak aku sihat walafiat..cukup segala sifat..itu pun dh bersyukur sesgt dh..
lagi sekali kite up gambau nie..handsome ape hero mommy nie..laki elok ler kulit cenggini..xde la nmpk lembik sgt..baru la KJ ye dok..tall dark handsome..hahahahhaa..

8 comments:

  1. anyooooooo nape awak ni comel sangat nieeee..meh nak chium bnyk bnyk laaa !! anyooooo comel gilerr nieee !

    ReplyDelete
  2. ....mok mok hensem gak pe...tu ikut daddy sikit..ikut mommy sikit..kalo sue ni haa...mmmm...lagi la ...abg tecik tak berapa nak cerah tu..hahhaha...tapi org tua2 kata...kalo kecik2 tak comey takpe..nanti besaq kompom hensem, macam retis..hahaha..retis sgt kan

    ReplyDelete
  3. dulu kan masa anak pertama I, ada orang cakap "apesal kulit dia macam anak Myanmar" pastu dia gelak gelak. hadoi terkujat jap. -_-

    hensem budak ni, dah besau kompem hensem ;) senyum banyak manis. ehhehe

    ReplyDelete
  4. Tomeinya. Alaaa...nanti putih lah ni ☺☺

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...