Monday, June 13, 2016

:: #SisterBrotherLove ::

Qisya so far alhamdulillah bukan jenis yg memukul curi adik die, sepak2, cubit2 adik die..kalau ade pun "ter" xsengaja..jealous pun xde sgt..ade tuh ade la tp ade time la jugek..selalunye time die nak tido..tuh je..sbb time tido kan mesti ngan mommy die nie..lain2 time die xheran pun..ehh, mmg dari dulu qisya gitu..kalau kite pegang2 baby pastu tunjuk2 kat die (kengkonon nak bagi qisya jealous), sekaliiii, die buat xheran jer..buat xtau jer..chehhh!!..

Tapi bagus jugak qisya wat derk jer..xde la kite pening kepala nak melayan..

Qisya wat masa nie sayang la kat adik die..asyik duk cium adik jer..sikit2 cium..sikit2 baby..hopefully berkekalan la bile memasing dh besau nnt..
Time nie adik tgh tido..dan2 adik tido la nak dicium2nye..mata adik tgh pejam die bukaknye mata adik die..nasib baik la si dobot nie kadang2 tido die jenis yg bom meletup sebelah pun xkan sedo..
 Shuweet ngat kakak masukkan puting dlm mulut adik..kadang tuh bile puting adik asyik jatuh jer, n die pulak asyik masukkan je puting yg jatuh tuh dlm mulut adik die, sudahnye die tekan jer puting tuh ngan tapak tangan die so that puting tuh xkan jatuh lg..comellll..;)))

8 comments:

  1. alololooo suwitnyaaa kakak...
    Kasih sayang dari seorang kakak untuk adiknya..

    ReplyDelete
  2. alaa pandainya si kakak sayang adik dia <3

    ReplyDelete
  3. alololo comelnya tengok dia dua beradik.. Jangan dak Nuha, tak boleh kita ambik baby orang lain.. cemburu.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. sweet n comeyy sgt...
    rasa terharu n sebak tgk gelagat si kakak..
    alahai..tetiba rasa mek dh bsr sgt..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...