Wednesday, June 15, 2016

:: La Juiceria ::

Weekend lepas gie Pavi..daddy nak usha2 baju raya anak2 die..dah alang2 tuh, buka puasa sekali la kat sana..

After buka puasa, kiteorg shoot terus balik..otw tuh terlalu la kat dpn stall yg jual cold pressed juice nie..La Juiceria namanye..

Sebelum2 nie bile lalu kat mana2 mall yg ade jual cold pressed juice nie, mesti memula nak beli tp end up xbeli pun..xtau la kenapa..xberia nak kut..

Bile weekend lepas, lalu dpn stall nie mcm tingin pulak nak rase..singgah la jap..

"Yes mam..what flavour u want?"
"What flavour would u suggest?"

Pertanyaan dibalas dengan pertanyaan..ko ghase?..hahaha..nasib baik la staff tuh okayh..melayan je kite..
Sudahnye kite amek yg kat atas nie..3 nie 35hengget u'olls..nak rase sgt kan, haaaa rase kan..

Goodness green tuh katenye paling ramai yg beli..sebab tuh kite amek..fruit tea tuh kite punye jugak..espresso almond mylk tuh for my husband who is a coffee/caffeine junkie..

Rase goodness green tuh kan, hurmmm, not really my kind of drinks la..kite bg somi kite rase.."baik u kutip daun2, rumput2 kat luar tuh then u blender..sama je rasenye"..wakakakakakak..

Cold pressed fruit tea tuh sedap..yg espresso tuh blekkkk..xsuke..tp somi kite suke..coffee/caffeine junkie kan..mmg silap org la..hehehe..

Next round boleh try perisa lain pulak..since sekarang nie kite tgh mood ber-infused water nie kan..so getis lain mcm sikit..hahahaa..
My daily infused water..orange + lemon + honey..

Diet u'olls..tgh menahan diri utk timbang padahal hati jiwa meronta2 nak timbang..kite rase kite mcm ade susut sikit sbb cincin kawen kite yg dulu ketat nak pakai skang dh xde masalah dh nak pakai siap boleh pusing2 lg..sabar sya sabar..kate nak timbang sehari sebelum raya kan..stick with that okayh..

5 comments:

  1. Mak Ai mahalnya Falsya
    Special sangat agaknya kot..

    ReplyDelete
  2. hah tgk air lemon ni nak buat jugak ! akak pun tgh menahan sabar dari naik penimbang jugak nie...nak tggu abis puasa !

    ReplyDelete
  3. Selalu gi mall nampak je yang jual la juiceria ni tapi tak pernah teringin nak beli. Haha. Mahal gak eh air ni

    ReplyDelete
  4. GUD LUCK...FIGHTING..KIKIKIKI....sue nak minum air buh buah2 tu jugok la

    ReplyDelete
  5. Kt sek akk ada kawan jual green tea susu..giler punya sedap!!nti akk share dlm blog

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...