Thursday, June 30, 2016

:: Bahaya ::

Xde bahaya sgt la..saje jer propa..kihkihkih..

Qisya nie very the kakak2 tau..mmg nmpk..tp kadang tuh die bolayan jugek adik die..hihihi..

Kite tgh kemas2..sekejap je pun membelakangkan 2 beradik nie..within a split second, qisya dh nak suap air kat adik die..

Terkejut kite..sekejapan je kut..
Tgk2 die dh nak suap kan adik die air tuh..

Luckily the bottle's lid tutup..if not, hurmmmm, u'olls pun dh boleh agak ape bende yg jadik kan..ngan si dobot elok je nganga menadah mulut..tah bile si kakak panjat kusi tuh pun xtau la..Hehehe..

Kayh la u'olls..i is very the busy..super duper busy..;((((((

10 comments:

  1. Boleh pulak si dobot tu duduk diam kat sofa tu ye Falsya..
    Memang bahaya kot ..
    Kalau tinggalkan 2 beradik tu macam tu..

    Kakak yg perihatin sungguh si Qisya ni..
    Sayang adik...

    ReplyDelete
  2. Adik dgn muka happy lagi mestilah nak rasa apa yg kakak suakan.
    Kalau dah kata kakak mana tak sayang adik..
    Cuma tak faham lagi cara yg macamana yg betul..

    ReplyDelete
  3. Lihin pun sama yunkk. kekadang dia kedekut tapi sampai waktu penyayang dia, dia dok nak suap macam macam. kacang la gula gula cokelat. si Maira dok nganga je T_T

    ReplyDelete
  4. hahaha..
    akak-akak sgt!
    nk suap adik ye...

    ReplyDelete
  5. kak qisya ingat adik boleh minum sama ye...hehe

    Selamat Hari Raya Aidil Fitri..Maaf Zahir Batin dari keluarga AdArNadzMieLyssa..

    ReplyDelete
  6. gitulah kan kakak..kakaknya belum faham lagi adik tak boleh minum

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya aidilfitri
    maaf zahir & batin

    Love,
    Lya Afrina ;-)

    ReplyDelete
  8. Baiknya kakak. Niat baik nak berkongsi dengan adik :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...