Thursday, June 23, 2016

:: Spot The Differences ::

Nak spot ape yg berbeza?

Spot between,
this,

and
this..

Ehhh, ade yg tgh perhati betul2 ker?...hahahahha..

Xyah la susah2 u'olls nak betul2 spot the differences..saje je nak bergurau senda di pepagi hari yg lemau dan mengantuk nie...semalam after shopping dekat mitsui, kite ikut somi kite gie setup tmpt nak buat training utk ari nie smp sabtu kat concorde hotel shah alam..kul 1.30pagi baru smp umah u'olls..

Sama je nasi goreng tuh..kalau ade yg beza pun, position tolu mato kobau tuh jer..wakakakaka..

Nasi goreng mcm tuh la yg selalu kite masak masa sahur..kalau nasi goreng, mmg itu je la..xde nak pelbagai kan..contoh mcm sahur arinie, nasi goreng kampung ke, esok nasi goreng cili ape ke, lusa nasi goreng ikan bilis ke..tiada tiada..mmg nasi goreng seperti gambau di atas tuh la yg kite akan masak..nasi goreng kosong je..atau mcm sesetengah org akan panggil nasi goreng bodo..bukanlah nak kate nasi goreng tuh bodo..no no no..don't get me wrong..istilah bodo tuh adalah kosong..ngerti?????..

Bukan xnk pelbagaikan..tp mcm kesuntukan masa nak wat nasi goreng perasa lain..utk masak yg ini, titik bawang putih, potong bawang kecik, sayur kobis, cili boh and telur..haaaaaa, menaip bahan pun xsmp seminit, boleh imagine x betapa senang dan cepatnye nak masak..xde nak renyah2..

Nak2 pulak somi kite mmg suke makan nasi goreng..dapat makan nasi goreng dgn tolu mato kobau setiap kali sahur pun die okayh je..

"isteri i masak ape pun kan mmg sedap"..auwwwwww...hikhikhik..

11 comments:

  1. Bila isteri dah dpt tangkap apa yg suami suka senang kerja..
    Nasi goreng bodo ke apa janji itu yg disuka happy jadinya

    Anak bongsu kakak suka nasi goreng macam ini. Tapi dia mesti nak timun tak payah telur lagi senang:)

    ReplyDelete
  2. hah br nk komen position telur..pastu color nasi terang and tk terang haha

    ReplyDelete
  3. wah sedap tu makan nasi goreng dgn telur mata

    ReplyDelete
  4. akak selalu buat nasi goreng time sahur..senang heheeh yg penting budak2 suke....nak bergulai2 bagai time sahur tu tak laju laa dik...tak lalu budk2 nieh.....

    ReplyDelete
  5. Time mcm ni nasi goreng biase pun nampak sodappppp giler !

    ReplyDelete
  6. nieyl kalau sahur x boleh makan nasi goreng...
    cepat haus..hihihi..

    ReplyDelete
  7. suami akak pun on jer klu akak nak wat nasi goreng time sahur... lg bertambah suami dan anak2 makan...hehe

    ReplyDelete
  8. kalau saya suka nasi goreng kampung..tapi tumbuk jela ikab bilis sekali bawang & cili..goreng..setel..

    ReplyDelete
  9. sedap juga nasi goreng ni bila tngok tgahri ni...haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...