Tuesday, June 14, 2016

:: Jangan Buat Main ::

Jangan buat main ape?..jangan buat main dengan dobot kite bile die lapau..hehehe..

Itu jam mmg xkeruan dibuatnye..
 die punye jerittttttt..bergegar, berdesing gegendang telinga..
nape dobot sgt muke tuh...hehehe..

Tapi kalau perut die kenyang, of course ler happyyyyy je..dan2 lupe terus masa2 yg die menjerit yg smp buat org xkeruan tuh..mengamuk nak susu satu hal..pandai lak tuh memilih org yg nak kene bg die susu..kalau kat umah nenek mmg nak nenek jer la..ade satu hari tuh, nenek kuar gie kedai jap..tinggal la dobot ngan anak buah kite..menangis nak susu..pastu bile anak buah kite nk bg susu, lg die mengamuk..xnk anak buah kite yg bg..tepon nenek..

Kelam kabut nenek balik sbb nenek kan, mesti la tau cucu die kalau mengamuk mcm mana..nenek smp je umah, tgk dobot tgh nyotnyot puting..lg sanggup tuh nyotnyot puting dari minum susu..nmpk je nenek terus ngamuk..memula nenek bagi susu tamo..merajukkkkkk u'olls...hamboiii, awak tuh umur berapa tuh yg dh pandai nak merajuk2 nie..bile nenek ckp, "kenapa merajuk2 nie..merajuk2 la..perut tuh nnt yg lapar"..baru la si dobot tuh minum susu..

Kalau kat umah kite, mmg kite je la..lapar nak susu, somi kite nak bg, lagi die mengamuk smp merah2 muke meneran menangis..sikit lagi boleh meletup muke tuh..smp selak2 hilang suara..terus kite amek, dukung2 pujuk2, bile dh bertenang tuh sumbat susu, baru la nak minum..

Haihlahhhh anak bujang mommy nie..
geramnye pipi pau daging tuh..kunyah kang tau ler..

Hero kite sorang tuh mmg murah sgt ngan senyuman..org agah2 asyik senyum je..pastu nak berborak je..
video
 nahhhh, layan video yg die mengekek2 gelak..

10 comments:

  1. Ngamuk ye bila lapar. Hihi. Alolo omeinya dia gelak gelak dia video tu

    ReplyDelete
  2. Baby bijaklah ni
    Pipi dahlah gebu bukan main sampai kilat - geram betul tengok kan:)

    ReplyDelete
  3. Anyoo anyoo anyoo...mengamuk pun comel lah ! ;)

    ReplyDelete
  4. Kalau auntie dapat ni..
    Memmang kena gigit lah pipi dak dobot..

    Budak lelaki kalau menangis lagi kuat kan falsya..

    ReplyDelete
  5. Hehehe.. lelama nanti biasalah tu, kalau dah lapar takkan nak tahan jugak kan dobot.. ;)

    ReplyDelete
  6. cerdik!!!
    can see...pandai mengamuk...hahahaha
    aish skang pun dh suka mengamuk2..kuat dengki dengan kakcik dia..

    ReplyDelete
  7. hehehe tumpang geram dengan pipi pau dia. nanti dah besau makin lama makin hilang kan

    ReplyDelete
  8. baby kan..itulah yang dia pandai buat..nangis sebab lapar, tak selesa,,nak manja

    ReplyDelete
  9. alaa..tomeynya baby... korean look gittew...

    salam ramadhan buat falsya n co.. moga dkurniakan ksihatan y baik spnjg bln mulia ni

    ReplyDelete
  10. Byk kali nengok video tu. Geram jer rasa. Si harraz kalau kita record masa tengah berborak terus dia stop...ppffttt...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...