Friday, June 17, 2016

:: Kopiah TokTok ::

Bukan toktok bunyik ketuk pintu tau..nie toktok panggilan dari qisya buat atok..toktok die panggil atok die..hahahaha..

Kat umah tuh ade kopiah atok die..qisya bawak dari umah atok..skang nie asyik pakai je kopiah tuh..suke sgt die ngan kopiah tuh..
Heiii makcik sorang nie..duk tuh molek sikit makcik..kemain lama lak tuh die biaukan kopiah tuh atas kepala die..
Tgk la tuh..asal nmpk kopiah je pakai..nie nak panggil mak aji ke pak aji nie..kihkihkih..

9 comments:

  1. hihihi..sukanya dia...
    mak aji nak pegi mana nie...

    ReplyDelete
  2. comelnya. maira pun suka bila apak dia pakai kan songkok ;D

    ReplyDelete
  3. ehehhh...comel pulak qisya berkopiah... dah rupa daddy qisya la pulak...hehee

    ReplyDelete
  4. Nampak sangat cucu kesayanan atok sampai kopiah atok pun kena culik:)

    ReplyDelete
  5. Pakai kopiah pun comel jugak ni :D

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  7. ala qisya..pakailah tudung..mesti comel 10x ganda

    ReplyDelete
  8. Qisya...pkai tudungla...lg comel!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...