Tuesday, December 20, 2016

:: Couldn't Agree More ::

 
Hahahahaha..kelakar..tp mmg betul pun..hakak dulu2 darjah 3 yg mmg kompom2 sememeh pun dh ade yg suke..xyah mekap pun..even hasben hakak pun terima/suke hakak dgn muke xbermekap..acanner tuh..muahahahahah..

Tp kan xbaik la jugak ckp budak umur 16 tahun yg mekap tuh hodoh belaka..mcm xfair la pulak kan..ngeeeee..

Memang budak2 skang nie terlebih advance dari kite waktu zaman dulu2..time2 16tahun mana je ko nak kenal barang2 mekap nie..takat basic2 mcm lipstik and so on je la..apatah lagi nak dress up mcm budak2 gen Y skang nie..xyah org lain la..tgk anak buah kite yg perempuan tuh pun dh cukup..umur baru 16tahun tp dh macam 24 tahun..

Kite perasan yg budak2 skang nie nmpk tua dari umur sebenar..kenapa nyeah?..kalau kat ofis nie, ye ye je kite duk ingat dieorg nie umur dlm range 26-28..tp sebenarnye umur dieorg baru je 20-21 tahun..nmpk matured sungguh..

Mcm kite nie plak, org duk ingat umur kite baru 27-28..muahahhahaha..sbb ade la sorang nie die dept lain tp selalu la join kite time lunch..mmg bawah2 kite la jugak..duk panggil kite akak..sekali ade budak lain tegur die nape panggil kite kakak..padahal mcm sebaya2 je or xpun atas setahun..die jawab la sebab ade sorang tuh panggil kite kak falsya so die pun ikut la sama..

Tergelak2 kite..sekali kite ckp la, "akak umur 33 dh ler tahun nie..ingat akak baya2 awak nyeah 27-28"...adehhhh..ahahahhaha..itu baru sorang, belum yg lain lagi..xyah la cite kang takut ade yg mencebek xsuke..kahkahkah..

Ehh kayh la, nnt la kite "jumpa" lagi..bubuiiii..

4 comments:

  1. tu psl tgk bdk2 skarang kemain lg..makeup kalah org dewasa..dlu2 zaman kita idok la camtu

    ReplyDelete
  2. Kan.. Bebudak skang nampak matang sangat even baru sekolah rendah Mekap kemahen lagi.

    ReplyDelete
  3. Hahahah. Dulu dulu mana pandai nak make up segala bagai ni. Zaman sekarang memang bebudak advanced sungguh. Belum habis sekolah dah pandai pakai make up. Kekadang lagi lawaa dari kita. Hahaha!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...