Tuesday, December 27, 2016

:: L E M A U ::

Lemaunye lahai ini hari...rase mcm xcukup je cuti 3 hari tuh..u'olls gie mana cuti 3 hari lepas..kami sefamily gie umah adik ipo kite dekat kota warisan..tido sana 1 malam sebab dieorg wat kenduri sikit ari sabtu lepas..kenduri masuk umah baru..hehehe..the next day, ari ahad dlm lunch time gie jenjalan Mitsui..dekat je ngan umah dieorg..dlm 10 minit je dh smp..

Next week cuti lagi 3 hari..so far masih xde plan what to do, where to go..rasenye duk umah je kut..nak kemas umah u'ollsssssss...kite siap dah ade household chores checklist dh tau..semalam kite wat sikit dh..sikit2 pun 3 beg sampah size M ler jugek..abis semua barang2 dlm stor, dlm cabinet kat atas island table, kite clear kan..dlm fridge belum lg..huwaaaaaaaa...sejak irsyad ade mmg kite xmasak, xusik dapur..ehhh semua la xusik..baju bajan dlm bakul tuh rasenye dh 2-3 bulan dh kat dlm bakul..baju makin bertambah..bakul pun sama makin bertambah..wakakakka..

Weekend nie nak heret hasben kite gie ikea carik barang..kite dh siap pikir dh nak beli ape..muahahaha..

Penangan irsyad punye pasal..penangan budak manja..penangan my clingy boy..kihkihkih..
nieee haaa  nieee haaaa..budak tuh..skang nie kuar peel kuat jealous ngan kedekut die...hihihi..

Kuat jealous hokeyh die skang nie...mmg kite or daddy die xleh pegang org lain..ehhh, xyah org lain..ngan kakak die sendri pun die jeles..kalau kite or hasben kite pegang, dukung, cium, or gurau2 ngan qisya, nnt die mesti akan merengek2, mengamuk2 selagi kiteorg xamek die..kemahen lagi ngan kakak pun nak jealous..kakak xde pun nak jealous2 ngan awak tau..nie kalau let say kite beranak anak no 3 nie, mmg kene jaga baik la irsyad..kene perhati je die..ade potensi die lepuk adik die nnt nie..hehehe..

Aik, anak no 3?..plan itu ade la..insyaAllah kalau ade rezeki..tp bukan la sekarang..tunggu irsyad 2-3 tahun kut..maybe masa umur kite 25, ehhh, 35..huahuahua..dah la..kang lagi ngarut..kayh u'olls...bubuiii..

5 comments:

  1. Makin berakal makin cerdik dia Falsya
    Tak mahu org yg dia sayang dikongsi:)

    ReplyDelete
  2. Duduk rumah je kak cuti lelama ni. Minggu depan orang dah start kerja baru nak pergi travel. Hahah :D

    ReplyDelete
  3. aku tak ingat kawan blogger mana ek yang rasa nya seusia aku...
    sapa ek?
    maklumlah dah kurang aktif blog ni..lupa plk..
    kau muda lagi.. 25..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...