Thursday, December 8, 2016

:: Mera Naam Joker ::

Vavavavavava..namaste masterji..mera naam joker hey..kya hua?..kya karu?..nehi kabhi nehi..hahahahaha..bollywood ye kite arinie..nangis org hindi bile baca ayat ko nie sya oiiii..larikkkkkk..

Baru nie dapat wassap dekat group family kite..
Tanjat gegirl tau..ini baru betul "mera naam joker"..hahahahaha..yg xtahan tuh jelingan die tuh..jelingan tuh xtau la..marah ke, xpuas hati ke, kite pun xtau..kihkihkih..

Qisya qisya..

Makin manja sekarang nie..mmg dari dulu jenis manja ngan kite..semua bende nak ngan kite je..skang nie lagi berdouble2 manja semenjak dah ade adik..dulu kalau nak tido, nak naik bilik, boleh je naik ngan daddy..ber"okong" ngan daddy..skang nie, xnk dh..daddy nak angkat die xbagi.."no no, daddy no..mommy, mommy"..seboleh2 nak ngan kite jugak..nak tido mmg dari dulu smp skang melepet je ngan kite..hehehe..

Puting dobot, jangan la letak merata2..tau2 je nnt elok cantik placing dlm mulut qisya..hahah..pastu qisya akan pandang kite, "gugugagaguguga, mommy.."..wakakakakkakaka..aik, kuar, bahasa baby plak dah..hahahaha..kite pun layankan je la.."alolololo, manja mommy tuh, baby mommy tuh..come here"..elok je ayat habis, qisya merangkak dtg kat kite pastu terus peluk kite..hahahahhaa..kite tepuk2 die, kite dodoi2 die, kite cium2 die..mmg die suke sgt la gitu..hehe..

Ade sekali tuh, irsyad buat ape tah..kite terkejut pastu kite ckp la, "irsyad..buat ape tuh?"..tetibe out of nowhere, qisya dtg kat irsyad, "baby, what are u doin?"..silent G hokeyh..very the african-american hip hoppers..tanjat kite dgr..kahkahkah..suruh ulang balik, xde dh..takat tuh je ye mommy...kihkihkih..

"U want mommy jerit ker qisya?".."donwan"..kiut..hihihihi..tau pun "donwan"..kite pernah jerit sekali kat qisya..xde la jerit betul2..cume volume suara kite tinggi la dari biasa..mana xnye, dekat 5-6 kali suruh die mandi ngan daddy, buat xtau je..sebuk ngan toys..padahal dh ber-pampers sahaja masa tuh..kebetulan pulak irsyad tgh mengamuk2, tetibe kepala hangin mommy ko sudah mari, mmg kene jerit la.."qisya!..go and take your shower!..now!"..terbuntang2 mata qisya pandang kite..kite buat xtau je sebab tgh berhangin..cebik2 mulut..adeh, sian la pulak.."mommy sorry okayh"..haaa tau pun ko sya..huahuahua.."okkay, qisya showwy"..alolololo..lepas je adegan peluk memeluk, pujuk memujuk, terus die tarik tangan daddy, "daddy, shower"..;D
Geram betul ngan budak nie tau..

Hari makin hari ade je peel die tau..nasib baik la mommy nie masih lagi boleh bersabar qisya oiiiiii...ngeee..

5 comments:

  1. hihihihi...kakak qisya nie...tanjat aunt tau tgk muka awak...:)

    ReplyDelete
  2. Jelingan tu kemainn. Hahah ;) Wahh siap speaking lagi dengan adik. Comel je

    ReplyDelete
  3. kalo namanya gegurl..mmg tkleh lari bab makeup ni...abis2 la kena jg2..kn nangis mommy kalo lipstiks mahal patah hehe

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...