Thursday, December 22, 2016

:: Ikan Bakar @ Pasar Keramat ::

Semalam diah wassap kat group ajak makan ikan bakar dekar pasar keramat..ishh, mcm sedap jer..bile masing2 dh sepakat, maka ber-lunch-eon ler kami dekat sana..naha (nana keding) die pun ade tp die dengan akak2 ofis die..sebab mmg kebetulan dieorg mmg dh plan nak ke sana pun..kiteorg nie kan kalau buat plan terkejut2 mcm nie mmg selalunye akan jadik...kihkihkih..

Lunch tuh diah amek kite so terus ke pasar keramat..smp2 je sana tgk dh keramaian org dh..kalau kat sana mmg xde istilah lepas makan ko nak menyembang2..mau kene jeling dengan org yg menunggu..makan, habis makan, bangun, bayar dan balik..
 
air mangga is a must!..
 
order ikan siakap bakar, share 3 org..sedapnyeeeeee...freshhhh..manisss betul isi ikan siakap nieh..punah diet aiiii semalam..xpe la, ikan bakar pasar keramat punye pasal...hikhikhik..
my sidekick..

Okayh dh itu je cite utk ari nie..hehe

5 comments:

  1. meriah tgk air tu..pernah tapau je ikan bakar sini tp air tu xpernh rasa lg hehe

    ReplyDelete
  2. wah!macam sedap je tu....
    ikanbakar tu...yumyum

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...