Friday, December 9, 2016

:: Owh My Prada! ::

Ingat henbeg, baju, kasut atau seangkatan dengannye lettew..hehee..

Tidak, kite nak cite pasal bende bukan semua di atas..time pegi bandung kite ade singgah pasar baru..ishhh, mmg first and the last la kut kite gie pasar baru..kalau nak pegi lagi pun nanti, kite akan make sure xbawak anak2..ko sendiri pun dah rase suffocated sgt bile kat sana, inikan pulak anak2 ko yg kecik2 lagi nie..tempat tuh mcm mana nyeah nak describe..hurmmm, haaaaa..korang tau x arkid mara yg jual kain2 tudung2 tuh..laluan dan kedai adalah sama cumenye kat pasar baru tuh 7 tingkat and besar..semak betul rase..dengan manusia yg ramai..ishh, mmg xsesuai utk bawak budak la senang cite..itu kite la, u'olls kite tau..

Kat pasar baru kite ade beli kain..alaaaa, xbyk pun..sepasang je..nasib baik hasben kite xbising and xperli masa beli kain..sebab kain pasang kite ade berbelas helai xjait2 lagi kat umah tuh..ngeeeee..

Kite beli kain,
Yg atas kain prada, yg bawah kain silk..rege dedua nie kalau convert tuh RM dalam RM300-400..kain silk tuh murah je die bg..kain prada yg buat jadik mahal..mahalnyeeeeeeee lahaiiiiii...xtau la kite berapa rege kat malaysia..kite nie dh la buta kain, rege apatah lagi..lagipun kite xnk tau la berapa regenye sbb nnt kalau let say lg murah, kite akan sakit hati..ngeeeee..

Kite suke sebab bile die letak kain prada and kain silk tuh dekat patung, nmpk lawa sgt..tuh yg terbekenan tuh..bile mata tuh terkedip2 wink wink wink kat hasben ko, and hasben ko plak kate okayh, terus beli la ape lagi..hahaha..
Pastu kain nie pun kite beli dekat sana..nie bukan dekat pasar baru..kat mana tah supir bawak..xingat..

Itu semata utk buat kain je tuh..utk top pulak, its either just beli or tempah..tp kite lebih prefer beli kut top tuh..skang nie pun top byk je yg cantik2 kan..

Dah la itu je cite pasal kain...kite xde mood sebab ade kejadian yg tidak diingini berlaku...i is sad!..xde mood..and sape2 yg berkenaan kalau nak contact kite atas perkara2 urgent, sila lah contact my hasben..i cannot be reached at this moment..tetibe termimpi no 7 malam semalam..was that a hint?...hurmmmm..;(

7 comments:

  1. wah..cantiknya.. yg kain mcm kain batin tu pantik2 design dia. pandai Falsya pilih

    ReplyDelete
  2. Cantiklah kain akak tu, warna pun soft aje :)

    ReplyDelete
  3. klu ke sana...
    x sah kalau x shopping kain kan....
    bos nieyl satu family ke sana 5 hari...
    cantik kain batik tu..meh 1...hihihihi

    ReplyDelete
  4. Cantik colour 3 kain tu :)

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...