Friday, December 2, 2016

:: Meatball Ikea - Hanyalah Alasan ::

Semalam mcm nk gie ikea..nk carik barang..ngeeeee..tapi hasben kite kompom mcm x agree like that..so, kite kene la create reason.."tetibe tinginnyeeeeeee nak makan meatball"..getis sungguhnye lahai..muahahaha..alaaaa, ngan laki sendiri jugek pe..ape salahnye..kan kan kan..hiksss..

Tetibe hasben kite kate "okayh"...haaaaaa, gud gud..balik keje, kite amek anak2..sekali hasben kite sampai umah lambat la kan..haishhhhhhhh...kul 8 lebih baru smp umah...huwaaaaaaaa..smp sana, makan dulu..kang kalau kate nak jalan2 dulu kang, hasben kite perli2..bile kene perli, kompom ler kite touching2..so makan la dulu..9.15 baru hasben kite settled beli makanan..okayh, ade masa lagi..
kemain byk hasben kite beli...hadoooooo...dh mcm makan utk 4 org..kite dh muak dh sebenarnye makan meatball ikea..dah tuh, dulu keje kat area mutiara damansara kan..kompom2 la selalu main area sana..kadang brekfes ikea, lunch ikea, dinner pun kadang ikea..rasenye muak ke xmuak kalau gitu..skang kalau makan pun, takat 3-4 biji meatball..tuh je la..okayh la, okayh la..belanja la 5 biji maximum..

Tapi hasben kite sokmo suke nau beli berbelas meatball padahal dh ckp dh amek yg paling sikit.."kang kalau i amek sikit kang, domok i xcukup...siiiiiyan domok i nnt xkenyang"..durghhh!!..pastu bile kite dh xnk, bising lak tuh, "abis tuh sape nak abis kan nie"..jawapan kite senang je.."u la abiskan..sape suruh beli byk..u mcm la xtau skang nie portion i makan mcm mana..mmg dh xleh makan byk dh"..mmg kembang kuncup la hidung hasben kite sambil makan meatball tuh..kihkihkih...sian hasben kite..tapi nak buek camno..mmg dh xleh masuk dh..

Tuh yang hasben kite selalu salahkan kite skang sebab badan die naik..kihkihkih...

Dah abis makan, time tuh kul 9.50 kut..hurmmmm, mmg kompom la xsempat nak belek2 barang kat dlm ikea tuh..sobssssss..so kite amek barang yg mmg kite plan nak beli je..mencik tau..

7 comments:

  1. Macam macam ada tu. Memang tersandar kekenyangan lepas makan. Hahah :D

    ReplyDelete
  2. Dah kalau Falsya control makan memang daddy Qisyalah yg kena habiskan.
    Tapi tunggulah 2 tahun lagi ada dua mulut akan bantu tolong makan kalau tak habis:)

    ReplyDelete
  3. Eh... apa yg Falsya beli kat ikea selepas makan?

    ReplyDelete
  4. dah lama sgt xmakan meatballs ikea.. sedappppnya tgk gmbo tu huhu... beli apa tu? hehe

    ReplyDelete
  5. g ikea aritu..
    terlupa nak ngetes meatball ni..

    ReplyDelete
  6. tak pernah makan pun lagi meatball ni. tah maybe tak teringin lagi kot hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...