Monday, August 28, 2017

:: Am Super Excited Weyhhhh!!! ::

Eeeiiiii xsabau xsabau nak tunggu 5 September..sebab, sebab, sebab, horror movie yg kite paling terkesukaan nak kuau..yeayyyyy!!!!..

IT..

Korang pernah x tengok cite IT..alaaa lupa zaman bile..stephen king punye cite..dulu2 masa kite budak2 lagi rasenye movie IT nie..nie nak kuau lagi cite IT yg baru..alaaaa cite pasal badut yg muka scary tuh..

Nie haaaaa..does it rings any bell???..yes???..no????..

Part nie mcm nervous je..tetibe muncul dari dalam longkang..

I is xsabau!..tapi tuh la, nak tgk wayang mcm hurmmmm, tah la susah nak cakap..sebab ade askar2 kan..ehhh, tapi boleh je kalau nak pegi tengok..tengok kat MBO starling mall laaa..boleh bawak askar2..ngeeee..

Tapi kalau x sempat nak tengok kat wayang pun, boleh ke tengok kat umah..tapi kene tunggu movie IT kat exodus clear la baru boleh tengok..tuh la huntungnye ade android box..nak tengok segala movie pun boleh..baru lama semua ade..tapi kalau movie baru kene tunggu clear la..

Ishhh, xsabauuuuuuuu sungguh la!!!..

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...