Thursday, August 24, 2017

:: Dah Lama Mengidam ::

Kite nie segala bende nak mengidam..bukan takat makanan je kite mengidam..bau sabun, bau beras, makan beras pun kite ade mengidam masa pregnant..wakakakakaka..bengong kan..jangan diikut weh perangai pelik2 kite..hikhikhik..

Masa pregnant ke anak bujang kite si bobot tuh, kite mengidam sesgt nak makan lemang periuk kera..ini semua salah upin ipin...punca ternampak dekat dalam cite upin ipin la yg buat kite mengidam..hahahahaha...lagi double bengong kan..upin ipin je kut...si kembar yg dah bertahun2 masih tadika lagi sampai sekarang..yg sorang tuh kepala masih lagi botak xtumbuh2 rambut die, and yg sorang lagi tuh rambut secoet yg hidup segan mati xmahu tuh..terpacak gitu je mcm xcukup benih nak berkembang..muahahaha..

Nie cite lama sebenarnye tapi baru ternampak gambau..ngeeeee..

Kak long kite kol tanye, "ko nak lagi ke x lemang periuk kera..kalau nak kak long hantar kat umah"..wehhh, sape xnk wehhhh...haruslah nakkkkkk..dah lama tingin kut..anak bujang kite dah setahun nambulan kut xdpt2 lagi merasa..bile dah ade yg offer, gile nak tolak..
sedapppp sesgttttt...berlemak2..makan lak ngan rendang daging..sedapnyeeee lahaiiii..

Bile dah dpt rase, mmg puas betul hati..dah tuh, lama tunggu kut..hehe..

2 comments:

  1. tk pernh rasa lg lemang periuk kera

    ReplyDelete
  2. Nyesal pulak bacaa entry ni. Hahahaha! Terliur tengok lemang ni. Nani dah lama jugak teringin nak rasa lepas tengok Majalah 3. Harap ada orang jual time Raya Haji nanti. Hahah! Sedapnyaaa!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...