Friday, September 29, 2017

:: Baru Terjumpa Bracelet Ex-Boyfriend Bagi..Sobssss ::

Ehhh, jangan bagitau hasben kite tau yang kite baru terjumpa bracelet yang ex-boyfriend kite bagi..kang marah die..kemain lama menghilang tah mana duduknye..tetibe je boleh terjumpa..terus mengimbau kenangan lama masa ex-boyfriend kite nak bagi bracelet tuh..hurmmm, such a sweet memory..come, join me..i'm taking u fellas for a trip down to my memory lane..ehhh sya, marah hasben ko kang..
bracelet thomas sabo siap dengan charms..

Xingat masa ex-boyfriend kite bagi nie masa birthday kite ke atau masa anniversary kiteorang..kite rase masa birthday kite kut..balik from dinner..dah sampai depan umah, tetibe je gaya macam mencarik barang.."tolong carik barang i dalam dashboard tuh..tolong bukak jap..mana tah i letak"..kite pun dungu2 la pegi bukak nak carikkan barang untuk boyfriend pun pasal..hahahaha..

Sekali nampak paperbag Thomas Sabo..ex-boyfriend kite pun tetibe macam xbersalah, "haaaa, tuh die..jumpa dah"..elehhhh, berlakon..nyampah i..hahahaha..

"Untuk u..happy birthday sayang"..and i was sooooo surprised at that time..who doesn't aight.."alaaaaaaa..thank u sayang..thank u for the dinner and present"..wink wink wink..ngeeeeee..

Haihhh..6-7 tahun lepas punye cite..masih segar lagi..sorry hasben sebab terkenang memory i dengan ex-boyfriend i..*tsk tsk tsk*

Mesti ade yang macam, "teruknye perempuan nie..dah kawen pun nak ingat2 lagi ex-boyfriend..xpikir ke perasaan hasben die..isteri xguna betul..berdosa tau x"..so what??..xboleh ke kite nak kenang kenangan lama kite dengan ex-boyfriend kite..salah ke???..ape yangberdosanye..

Kenapa nak berdosa dah kalau ex-boyfriend kite tuh adalah hasben kite sendiri..die lah ex-boyfriend kite, die lah ex-fiance kite..betul laaaa..sebab bracelet tuh die yang bagi..haaaa, abis tuh kenapa takut hasben kite marah and jangan bagitau die?..

Mesti la takut..mesti la kene bagitau korang jangan bagitau hasben kite..kang die propa sebab baru terjumpa bracelet die..baru beria nak pakai bracelet die..die memang la xkan marah tapi kang mulalah keluar ayat, "sampai hati domok hilangkan hadiah yang i bagi..sedihnye i"..haaaa, gitu la lebih kurang ayat die..suka nau propa..suke nau berdrama..hikhikhik..

Jangan marah haaaaaa..peaceeeeee..huahuahua..

4 comments:

  1. hahahaha...
    ala..sweetnya...
    akk,nieyl masih simpan lagi bantal love yg ex-bf nieyl bagi tau...
    apa de hal,hahaha...asben nieyl ok je..kata dia memory je pun..hahaha

    ReplyDelete
  2. Falsya pun sama tau..
    Propa jer lebih..
    😆😆

    Alhamdulillah jumpa..
    Cantik pulak tu..
    Lepas ni simpan elok2 tau..

    ReplyDelete
  3. cantiknya bracelet dia bagi. Pandai dia pilih. Lepasni kena rajin pakai la nak bagi hilang merajuk dia hehe

    p/s : singgah sini jadi pembaca baru blog ni :D

    ReplyDelete
  4. Cis..hahaha comel la sis ni... Ex-boyfriend dah upgrade ehhh...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...