Friday, September 8, 2017

:: Color Blocking Sangat! ::

Hari nie terbangkit lewat..so terkelam-kabut sikit..ngeeeee..dah capai baju warna hijau, then bile nak pakai tudung, kite capai la tudung hitam..sekaliiiii bile sarung, "lah, kaler pepel ker"..adehhhh..disebabkan kite malas nak mencarik balik tudung, so sarung je la tudung kaler pepel tuh..
amek ko..baju ijo, tudung pepel..color blocking sangatttttt...

First time weh pakai baju ijo tudung pepel..sampaikan nak pakai kasut kaler beige pun xkesampaian sebab rase mcm pelik nau plak dah..ape je baju ijo, tudung pepel, kasut kaler beige..dah mcm badut ke pe tah..wakakkakakaa..

Kite send gambau nie kat group bff kite..sekali si naha puji hakak laaa u'olls.."ko pakai ape pun cantik pashah"..auwwwww...jarang2 sekali berlaku tuh..selalu dapat makian je..muahahahaha..i love u naha..now and forevah..sayang bukan sebab die memuji..tapi sayang sebab die kawan dunia akhirat kite..muahxxxx..ehh, rodhi dengan banana pun kite sayang jugak..kang majuk lak kang..xoxo..

3 comments:

  1. retis tak pe pakai warna apa2 pun masuk je...

    ReplyDelete
  2. Oklah colour blocking tu. Cantik! :)

    ReplyDelete
  3. Ok jer combination ni. Pernah gak pakai baju kuning dgn tudung purple ☺

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...