Wednesday, September 20, 2017

:: Ku Suka Merabamu..Aummmm!! ::

Weyhhh syaaaaaa...ape tajuk kau pervert nau...come on sya, u can do better than this..u can think of something good to say!..but nahhhh, i'll stick with that..sorry fellas, tajuk kene gempak la sikit kan pepagi nie..biau segar sikit mata tuh..like, "what, serious shit!..falsya meraba???..damn!..berani die nyeah"..haaaaa kan, dah segar dah mata tuh..adrenaline mencanak2 naik..wahahahaha..tapi ape2 pun baca la dulu..sebab orang Malaysia nie suke baca tajuk, xsuke baca intipati (vavavavoommm, intipati kate kau..kurlas kak atul..huahuahua) lepas tuh terus nak memaki hamun, kecam-mengecam padahal xde bende pun..kadang sebab tajuk la ramai yg akan click link tuh..kan kan kan..ngaku cepat!

Korang dah brekfes??..kite??..ofkos la udah..ya udak ibuk ibuk sama bapak sekalian..
brekfes nie je haaaa..gigih berhangkut susu dari umah sebab mikir esok tarikh susu nak expired..kite kalau beli groceries and kalau nak amek susu, kite suke susu Farm Fresh nie..selalu beli yg besau tapi sejak asyik xhabis minum then asyik tuang dalam lubang sinki, terasa membazir sgt..tuh yg kite beli botol kecik je skang..dan selebihnye topup ngan susu dutch lady yg kotak2..kalau kotak lambat sikit expiry date die..

Owh haaaa, termelalut plak pepagi hari nie..ape yg meraba tuh???..sape yg meraba sape???..

Haihhh korang, xkan la kite nak sembang hal raba-meraba kami laki bini dekat public..melampau sesgt tuh..sembang bikin orang bimbang je nanti..kite nak kite pasal anak2 kite..xyah risau la gais..xde ape2 sangat pun..

I know that some of u might notice or aware yg qisya nie suke meraba telinga..not only her ears, but others also..kihkihkih..kalau dulu2 masa die sorang je xde adik lagi, telinge kite ngan telinge hasben kite jadik mangsa rabaan die..gentelan die..hihihi..skang nie dah ade mangsa baru which is adik die la ofkos..adik die kadang layan, but most of the time more to rimas..lagi adik die mengelak2, mengamuk2, menepis2 tangan die, lagi galak si qisya duk nak menggentel telinga adik..hahaha..qisya qisya..
 nampak tak nampak tak..ahahahhaa..nak amek gambau pun masih sempat meraba2 telinge adik die..
bukan setakat meraba okayh, siap cium lagik...wakakakaka..kelakar la qisya..adehhh..kalau kene dengan masa nie adik pasrah dan redha..kalau xkene dengan masa, itu yg rambut qisya kene tarik, muka kene cakar, badan kene gigit dengan si bobot nie...kesian kakak kene buli dengan adik..adik nampak je muka lembut, tp adehhhh, peel tuh mmg typical peel anak no 2 la..

Nak bercerita pasal si bobot nie xberkesempatan lagi...kalau xde yg nak baca pun xpe la..kite mmg tetap akan tulis utk kenang-kenangan..hehehe..

Okayh la korang, i gerak dulu hokeyh..chiousssss..muahxxx..xoxo..

4 comments:

  1. Macam kembar la...dah besar dah adik qisyaaa..

    ReplyDelete
  2. Comel sungguh anak2 Falsya.. LZ pun suka sangat susu jenama Farm Fresh terutama perisa kurma & cafe latte..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...