Friday, September 15, 2017

:: Normal Routine Setiap Kali Checked-in Hotel..Jeng3 ::

Sesuatu je kan tajuk tuh...wahahahahha..

Dari dulu sampai la sekarang, kalau checked in memana hotel kan, mesti mesti, wajib akan beli maggie cup..walaupun checked in hanyalah utk satu malam..mmg wajib!..pastukan pastukan, tengah2 malam dalam pukul 11 lebih ataupun 12tengah malam, ataupun ataupun lagi lewat dari tuh, mesti nak kene makan maggie cup..mesti tau mesti..sesuatu yg wajib dilakukan kalau checked in hotel..kat memana pun sama la..even dulu pegi honeymoon kat gold coast pun, tetap gak carik maggie cup nie kat market..gold coast australia tau bukan gold coast morib..wakakakakaa..ade je jual maggie cup yg halal kat sana..even halal market itself pun ade..so kalau pegi gold coast memang xde masalah when it comes to halal food..

Xpaham betul!..serious kite x paham..padahal kat umah xde pun cenggitu..maggie cup mmg ade utk standby tp xberusik la..duk la kau ontok2 dalam bilik stor tuh...ngeeeee..

Tapi kalau checked in hotel, menggelupur beli maggie cup sebab tengah2 malam nanti nak kene buat "upacara wajib semasa checked in"..bilas pulak dengan nescafe..nescafe utk hasben kite, tea utk kite..hiksssssss..


Makanan wajib!!!

Kite ade post dekat FB dengan IG..rupenye bukan kite sorang..ramai jugak yg cenggituh ghopenye..kihkihkihkih..

Pelik betul..so not healthy tau..makan pastu tido..ngeeeeee..

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...