Tuesday, September 5, 2017

:: Kite Nak Share Barang Baekkkk!!! ::

Lama nau cuti kan..ade yg cuti lagi ker?..hehehe..cuti lepas kite stucked dekat jammed for about 9-10 hours..dari penang - kl..gile kematu bontot weh..adehhh..kalau 9-10 jam tuu xde rase nak ke toilet xpe..tapi bile ko kene menahan nak kencing dekat sejam, mmg bercelaru emosi..dan2 tuh la qisya suruh tukau CD minions..xnak tengok trolls..dan2 tuh la si anak bujang memanjat sana memanjat sini..kejap kedepan kejap ke belakang (memula mmg duk dalam car seat..masa jammed pekat tuh baru kite keluarkan die)..bersabarrrrr je..mak ko nie dah la tengah menahan kencing yg dh hujung2..kalau kene tahan sikit lagi, dah ibarat macam dam nak pecah dah..wakakakkaka..lepas dah settled membuang, baru la boleh bertenang..kihkihkih..

Haaaaaa, whatttt???..say againnn???..ape bende yg barang baik yg kite nak share tuh..owh laaa, sorry, my bad!..terbebel psl jammed plak dah..ngeeee..

Kite sebenarnye dah lama dah nak beli barang nie..tapi sebab mahal rasenye kut sebab tuh kite hold dulu..ehhh ke sebab lain..lupe dah..

Dan tgh scroll-ed lazada, tetibe mata kite tertancap dekat barang nie.."ehhh murahnyeeeee..betul ke nie?"..bile tgk harga mmg wayyyyyyy more cheaper dari yg penah kite tengok dulu..

Apalagas, terus beli la..nak tunggu ape lagi..hiksss..

Nie haaa barang baek tuh..

Radio with AL-Quran 30 juzuk..

Best sesgttt..speaker pun not bad..kuat..

Nie antara surah2 yg ade..

Dan ini juga..

Best..serious best..kite suka..hehe..kite share untuk orang yg xtau pasal barang nie..and i pretty sure yg ramai antara korang dah ade..kalau yg mana dah ade, mmg best kan radio nie..worth for money sangat..hikhikhik..

Kite beli sebab anak2 kite..dalam kete, kalau si anak bujang nak tido, mmg kite akan pasang zikir kat youtube..same thing kalau tido kat memana hotel, mmg kite akan pasang surah2 kat youtube..nak2 bile dh malam kan..lagi la kite akan pasang..selalunye hotel memang ade wifi..tp kalau xde?..haaa haaa cer kabo?..data internet kite mmg la banyak..40GB sebulan..tapi kalau duk pasang je youtube, data 80GB pun boleh habis..hahahahaha..

Sebab tuh la kite mencarik radio nie..

Owh haaa, kite beli kat lazada..dalam 44hengget gitu la..ade yg lagi murah rasanye..so korang boleh la pilih mana yg bagi good deal, good price..and happy shopping!..hehehe..

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...