Wednesday, September 6, 2017

:: Silalah Download Apps Ini ::

Kite ade download satu apps nie..itupun selepas tertengok post kat fb banana (nana mia)..

Apps ape??..

Truecaller..

Yup, nama apps tuh adalah Truecaller..memula download memang kite xde nampak function apps nie..tapi bile one day, kite ade dapat satu call nie, terus macam, "ehh, bagusnye apps nie"..lantas (wahhh, lantas katenye..hahaha) kite pun suruh hasben kite download sama apps nie..hikhikhik..
Start ini la yang kite baru tau what this Truecaller is all about..ngeeee..terus decline call tuh..jadah hape nak accept kalau dah tau itu adalah Spam..ye dok??...huahuahua..

Kire kalau nombor itu adalah Spam, automatic akan keluar cenggini..like, "beware girlfriend, it is a Spam"..kekdahnye...red alert gituuu..hihihihi..

Kalau yang mana belum download, boleh la download..some times berguna jugak la..so that kite boleh aware pasal nombor2 Spam nie..

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...