Monday, September 18, 2017

:: "Nak i Teman Ker?" ::

Ehhh, i teman somi i jeeee...bukannye teman semua orang...ngeeeeeee..

Last week, hasben kite dah bgtau yg most probably die akan ke tepen (taiping) on weekend but x confirm lagi sebab email xkuau lagi katenye..ade event ofis die la..dengan xmalu terus kite cakap, "nak ikut!!"..kihkihkih..tapi lepas dipikir2, "xjadi la domok i nak ikut u..mcm byk bende nak kene buat kat umah nie"..

Sekali ari khamis gitu die kate mmg confirm kene pegi..at first ade kaum2 (kawan die..huahuahua) hasben kite yg akan pegi naik sekali satu kete ngan die..sabtu pagi kite pun tanye la nak gerak pukul berapa..lepas tengahari katenye..kite tanye lagi, pegi ngan sape sudahnye nie..sorang dijawabnye..kawan die xjadi follow sekali..anak die yg baru lahir admitted sebab kuning..

Kite, "Nak i temankan ke?"

Hasben, "Boleh ker?"

Kite, "Boleh la..ape x boleh pulak..kalau gitu i packing baju2 jap la"..

So, off we gooooo!!!!!...hehehee..
masuk kete, xlama lepas tuh terus lena memasing..nampak x basikal kat belakang kete nun..hasben kite pegi mengayuh..
Iced latte buat penyegar mata laki bini...haruslah costa coffee..gigih hasben kite mencarik shell yg ade machine costa coffee nie..setiap rnr yg ade pam station, mesti hasben kite akan masuk..kalau bukan shell, keluar balik rnr...hahahaha..

Satu malam je pun..ahad dalam pukul 6lebih dah sampai dah umah..patutnye sampai awal lagi tp kiteorg singgah tg malim jap masa otw balik..kalau singgah tg malim tuh buek apo laie, makan pau yikmun ler..nyumssssssss..

Okayh dah..itu je cite utk hari ini...till then...bubuiiii...

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...