Tuesday, December 17, 2013

:: Date Birthday Pun Boleh Fake ::

Kite xcarut tau..fake tuh palsu..bukan carut..sila jgn baca perkataan fake tuh dlm sleng melayu or baku..lain bunyiknye nnt..ahahahahha..

Arinie birthday kite dlm ic..17.12..huahuahua..ye ye kite ade 2 birthday dlm sethn..jgn xcaya..nie bukan misteri nusantara tau..birthday kite satu 17.11, satu lagi 17.12..haaaaaa, bestkannnn..peningkan..tertanya2kan..kihkihkih..mmg selalu akan ade org yg kompius psl birthday kite nie..but ya, its okayh..even family sendri pun kompius, inikan pulak org luar..get used to it dy..;))))

Yang sebenarnyaaaa, yg sebenarnyaaaa birthday kite yg betul2, 17.11..17.12 tuh birthday tipu..time mak kite bersalinkan kite, abah xde..gie mana xingat..ashkar kan..masuk utan kut..tah la lupe..pastu bile abah balik, lambat gie register..so alang2 dh lmbt, abah kate nak register 17.12 tuh..nak bg aiii muda leewww teeewww..kuang3..pastu dh xingat dh cite mcm mana..boleh??..ahahahaha..

So kirenye sebulan lewat la abah register kan kite..sbb tuh la dlm ic 17.12..padahal 17.11..tp yg selalu kite celebrate, of course la birthday yg betul, 17.11 tuh..kompius kan kompius kan..

Xpe la, korang xyah la berkerut dahi pikir..jgn smp juling mata tuh tgk date 17.11 ngan 17.12 tuh..xpenting pun..hehehehe..soo skang nie kite nak wish kat diri sendri..happy birthday to my fake date on ic..now i'm officially 30years old..huahuahua..

23 comments:

  1. Berkerut nih dahi kak intan..hehe..apapun tetap nak wish Happy Birthday To Mommy Sya..hehe...semoga beroleh keberkatan dan kebahagian hingga ke jannah..amin

    ReplyDelete
  2. Kecik gak la mate dok kerut dahi pk..hehehe~singgah pagi.. tv kite same..best kan.. :P

    ReplyDelete
  3. tak senoh betul mak orang ni
    adoi...
    gigih aku gamkan bontot baca sejarah elahiran dan sejarah daftar surat beranak.
    ahahhha
    anyway..
    selamat hari tua
    hihiih

    ReplyDelete
  4. laa apesal lewat sebulan ni falsya..awat tak masuk jer tahun baru terus (register bulan jan)..lagi la bertambah muda..hihiihii

    ReplyDelete
  5. sue penah ada kawan gini...dalam ic 27/10 ...padahal bufday dier 23/10 ....dah tau dah sebab nape kan..kikikikik

    ReplyDelete
  6. wahhh..bestnya boleh claim adiah beday 2 kali...hehehe

    ReplyDelete
  7. ingatkan zaman emak2 dan tok2 akak jer orang besday 2 tarikhni.. rupanyer yang muda dr akakpun ada gak...
    takperlerkan... tapi kalau yang officialtu dapat masa birthday yang fakeler yerk...

    ReplyDelete
  8. Zaman dl ok je nk letak tarikh bila pun, tp skrg kuar2 hospital dah nurse tulis siap2 dlm surat tuh, xleh tipu dah...

    Anyway, Hpy Bday Sya...

    ReplyDelete
  9. Yg pnting birthday kita SAMA DATE giteww..haha

    ReplyDelete
  10. Oh... kakak tahu sebab register lewat 2 minggu kan kena denda. Jadi tak mahu kena denda itu yg letak tarikh tak betul.

    Kalau sekarang dah tak boleh sebab surat doktor dah tulis tarikh bersalin siap pukul berapa lagi kan.

    Apa pun Happy birthday Sya...

    ReplyDelete
  11. Waaa
    Ni special case ni heheeh
    Hepi bday mummy qisya!

    ReplyDelete
  12. @Nieyl kite sendri baca pun pening..hahahaha..besttt sbb boleh online segala kan..hehe

    ReplyDelete
  13. @Sidratul Muntaha hahahahaha...itu ako aku nie dh terkatup dh lobang montot sbb duk pikir sejarah kelahiran aku..hahahah

    ReplyDelete
  14. @Zee Suhaini lmbt register..kalau jan lagi la cpt tua..hehe

    ReplyDelete
  15. @syawalsimpsons kire lewat berapa hari ok la tuh jemah.lnie sebulan lewatnye...heheh

    ReplyDelete
  16. @me.liyana sbb tuh kalau yg xtau kene senyap2..mmg akan dpt 2kali hadiah..hehe

    ReplyDelete
  17. @Cho Zila tuh la kak..pelikkan..aah kak..kalau official umur yg 17.12 tuh..hehe

    ReplyDelete
  18. @~Siti Hajar~ kannn..skang nie dh xleh nak tipu date..kalau lmbt register gie jpn kompom kene denda..hehe

    ReplyDelete
  19. @Chekgu Azrine yeayyyy..kan kak..boleh celebrate sekali nie..hahaha

    ReplyDelete
  20. @Kakzakie hehe..agaknye la kakak..ayah askar asyik xde tuh yg lewat tuh..hehe..tq kakak walaupun bukan date sebenar.lhehe

    ReplyDelete
  21. @Nad MamaZN special case yg selalu wat org kompius..hehe..tq bebeh..

    ReplyDelete
  22. eh eh boleh plak ada 2 tarikh birthday. hehe. apa2 pun hapy bufday kak tuk fake date.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...