Thursday, December 19, 2013

:: Shaklee For Qisya ::

Mcm2 mommy qisya wat utk bykkan susu..minum ho ho ho horlicks, makan sawi byk2..padahal kite cukup xsuke sawi..sayur lain mmg kite laju tp sawi nie cukup xsuke..tp demi anak, kite telan jugak..asal org kate makan or minum ape je yg boleh bykkan susu semua kite cube..

Pastu xtau kenapa, still xdpt kenyangkan qisya..kalau boleh xnk la ber-suppliment bagai..try dulu cara2 mcm gitu la..cara2 dr pemakanan n peminuman..kuang3..membantu ye membantu tp still xcukup jugak..kuatnye lahai anak mommy nie nyusu..

Smbl2 cuba tuh mok mok la ade sebut psl Shaklee..tp kite suruh hold dulu sbb nak try cara lain..sekali bile qisya xkenyang2 gak, mmg Shaklee la sudahnye..xpe laaa, demi anak, mak paknye sanggup la kuar duit janji perut anak kenyang..xde sembelit segala bagai..
Sambil2 tuh mommy pun boleh kurus..kihkihkih.

16 comments:

  1. Mmg bagus produk shaklee ni Sya...teruskan yer..

    ReplyDelete
  2. biasalah untuk anak...ibu sanggup apa sahaja

    ReplyDelete
  3. nory pon tgh kira2 bajet nak sambar set shaklee ni...
    harga leh tahan mahal jugak kan, tapi tahan 2,3 bulan..

    ReplyDelete
  4. mmg baguih ni..sue pon makan jugak shaklee ni...so far nampak jugak la hasilnya...yang penting..paling mujarab antara semua minum 3L air kosong....baru kena kan...kikikiki...kalo tak makan supliment ni rugi la tak minum air kan

    ReplyDelete
  5. alfafa tu aku maintain mkn.
    sampai skrg ara dah msuk 4 yrs pun susu ade lagi
    beside
    aku pun ade bengkak kelenjar
    nak kurangkan penggunaan augemntin
    aku amik alfafa

    ReplyDelete
  6. wah, selamat berBF falsya...yg penting jgn lupa minum air kosong lebih 3L sehari....

    ReplyDelete
  7. Sya memang ambik dari pregnant ke? Kite pun ingat nak try jugak tapi tak tau nak ambik yang mane satu.. huhu. Ade suggestion tak? :)

    ReplyDelete
  8. banyaknya kene telan.. tp shaklee mmg terbaikk.. adik saya pun makan shaklee alhamdulillah luka operate pun cepat baik... susu baby pun banyak pekat.. terbaik...

    ReplyDelete
  9. @~Siti Hajar~ Tuh la..kalau bgs mmg haruslah teruskan..hehehe..

    ReplyDelete
  10. @Nory Zoulkefle Tuh la mahal skit la shaklee nie..tp nak wat camner..kene gak tutup mata..hehe

    ReplyDelete
  11. @syawalsimpsons 3l air kosong tuh mmg antara ubat yg paling baik tp tuh la kadang smp terlupe nak minum..hehe

    ReplyDelete
  12. @Sidratul Muntaha Kire alfafa nie byk la khasiatnye..baik akan aku maintain jugak makan..;)

    ReplyDelete
  13. @yun Okayh yun..air kosong tuh payah skit sbb kadang lupe..heheh

    ReplyDelete
  14. @BeLLa de ViE Xde la..dh bersalin baru makan..kalau tgh pregnant kite pun xsure elok amek yg mana..

    ReplyDelete
  15. @Masya Salah satu sbb pun sbb nak cptkan baik luka operate la..hehe..bykkan..tp kene gak telan..huahuahua..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...