Friday, December 13, 2013

:: Pangai Mcm Hape Jer ::

Nama je dh jd mak org masing2..tp pangai mcm bdk2..xsedo diri tau..ahaha..masing2 bile jmp semua kendong anak..diah pun kendong gak tp wat mase nie kendong dlm perut dulu..bulan 1 thn dpn nnt baru kendong betul2..ahaha..tp rasenye mcm xsmpt bulan 1 je tuh..mcm bln 12 jer..mcm same year ngan adam, darwish ngan qisya jer..ahahhhaha..tp bile kendong anak tuh doesn't mean pangai berubah hokeyh..salah tuhhhh..langsung xberubah masing2..;)))
Nie dr hp kite
Nie dr hp nana keding..
Nie dr hp diah..nana mia konon2 ingat diri terlps la..alih2 die pun sama kan..mcm bangang je masing2..ahahahha..banana tuh nana mia..naha nehi tuh nana keding, kite pulak diah save as ayaa..ayaaaamakkkk..ahahaha..tah pape rodhi save nama gitu..ahahaha..

Xpenah nak berubah pangai masing2..dr dulu smp skang..ahahahhaha..

8 comments:

  1. ahahaha..xpa..yg penting happy sya...pangai tu da memang sebati dah..nak wat cemana,..kih kih..janji happyyyyy kan

    ReplyDelete
  2. BFF Melodi? nama group tak menahann.. hahahahhahaha

    ReplyDelete
  3. Tunggulah Qisya dah pandai main game hp baru tak ada peluang nak berhahaha... macam tu lagi. Kalau ada pun terhad tau...

    Seronok ada kawan satu kepala:)

    ReplyDelete
  4. alaaaa bestnyeee
    memang masih gila2 ekkeke
    miss u so much ..
    sorry sgt2 sbb x update hhuh
    tq so much sbb sudi singgah blog akk tau .. ;)

    ReplyDelete
  5. asal bole je korang ni la... hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...