Thursday, December 26, 2013

:: Stroller & Carseat ::

Okayh..disebabkan ade 3-4 org dh bertanye, nie kite nak share mana kite beli stroller ngan carseat qisya..

Utk qisya punye stroller kite beli stroller Quinny Buzz
Carseat pulak,
Sparco..

Dua2 nie beli kat tmpt sama..harga kalau ikutkan murah la dr jual kat kedai..kirenye utk sape yg tingin nak beli brand2 gini tp nak jimat boleh la gie kat website, www.bbhypermart.com..

Kat website nie kirenye xyah risau la takut kene tipu ke ape ke..die jual murah dr kedai kat luar, sbb die xde kedai just jual online..xyah nak pikir mcm mana nak bayo staff la nak bayo sewa kedai la ngn bill2 segala..pastu sbb kite ngan mok mok dh 2 kali deal ngan die beli brg2 nie..so far mmg xde masalah..


6 comments:

  1. cantik stroller.. car seat pon menarik.. macam boleh pakai lame..

    ReplyDelete
  2. stroller tuh cantek. sukerrrrrrrrr sgt :)
    ps: bila nk jumpa nih eh? cuaca asyik ujan jerk.. x elok kena bb.. hu3

    ReplyDelete
  3. tq share kak,boleh jenguk2 website tu kot kaklong nana berkenan:)

    ReplyDelete
  4. Hehehe..nsb baik xde baby kalo x harus daku beli nih..hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...