Friday, December 6, 2013

:: Penuh Screen ::

Qisya kan dlm gambo nmpk tembun sgt2..tp reality-nye xde la jugak tau..mmg la dh semangat bdn die skang compared dr baru2 lahir..tp tuh la bile dlm gambo nmpk semangat nau la pulak..
Dulu before qisya kuau, letak gambo anak mat salleh mana tah..konon2 bile terpandang baby comel2 anak mat salleh tuh boleh terkenan la..mana tau dpt anak mata biru ke ijo ke..konon2 katenye..ahahha..nie qisya dh kuau, baik letak gambo anak sendri..tp tgk la penuh screen..smp xmuat..huahuahua..
Nmpk x nmpk x nmpk x pipi selambak tuh..ish ish ish..geram pulak bile tgk gambo nie..
ish ish ish lagiiiiiii..kuikuikui..jgn pipi ikut mommy dh la sayang..dr kecik smp ke besau pipi tembam..bdn kurus mcm mana pun pipi ttp maintain tembam..kalau domok xyah cite la kan pipi..lg mcm belon la..ahahaha..
Tembun tembun..mcm2 gaya..

9 comments:

  1. tembun mommy yg cumill....geram...badan qisya ni mesti padat macam izz kan..izz tu tak la bam bam mana pon..tp dier jenis padat..tak kurus jugak

    ReplyDelete
  2. Kakak yg tak pernahjumpa pun bila dah sekali nampak jadi rindu apa lagilah yg mengadap Sya...

    Tembam tu yg cute:) dah pandai senyum lagilah geram..

    ReplyDelete
  3. so cute la kamu cik tembun,hihi...

    ReplyDelete
  4. Terasa sayang dah maiii pada si tembun ni...
    Geram! Melentik2

    ReplyDelete
  5. tembunn yang omeyyyy lote...gerammm arrr..

    ReplyDelete
  6. qisya pun blh join autie pipi tembam ni hah...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...