Thursday, December 5, 2013

:: Mmg xlah Nak Jemu ::

Dlm tgh berpantang pulak la McD punye prosperity burger nie nak kuau..adehhh..kalau kfc tuh, kuau lah segala ape bentuk or rase ayam, mmg xkan ku heran..pizza hut plak tambah la selori cheese atas tuh, mmg xkan ku heran jugak..dh berthn2 dh muak makan kfc ngan pizza smp penah satu tahap nak bau kfc pun xleh..smp loya2 tekak..hehe..

Tp tidak akan ku muak when it comes to prosperity burger..na mungkin bebeh..muhje dos karti heeii..belasah aje ayat..kuikuikui..mmg sgt2 tergugat jugak la tekak kite bile tgk iklan prosperity nie kat tv..gile xtergugat..every year tunggu kut..xpenah la xmkn..xpenah jemu makan pun..

Pastu dh xleh nak tahan, kite ckp ngan mok mok nak mkn prosperity burger for dinner..pastu mok mok mcm, "boleh ke u makan..tanye mak dulu "..terus cargas kite tanye mak kite..siap tanye kat wassup group bff kite lagi..bile semua kate boleh makan, terus la bgtau mok mok..yg wat kite geram, boleh x mok mok xcaya..die kate kite made up story kate boleh..tah pape tah..kuikuikui..

Sekaliiiii bile mok mok balik,

Tadaaaaaaa..dpt jugakkkkk..ahahahha..tq domok..heart domok tight2..ngeeee..
Mmg sgt3 happy happy joy joy dpt makan ini prosperity burger..;D
Kite suke beef..xpenah lagi mkn yg chicken punye..tah la, mmg xde rase nk try pun yg chicken..every year, everytime makan mmg akan order beef..hehe..

Bile mintak lagi nak makan prosperity burger nie kat mok mok, 
ayat seterusnye dr mok mok, "tunggu pas pantang"..sobbbssssss..;(


Xpe xpe..sombong tau domok nie..pantang i lagi 15hari je lagi nak abis..u tgk la ari2 nnt i request prosperity burger..hehe..eehhhh, lagi 15hari nak abis pantang..sekejapan je kan..xsabau nak abis pantang..nak gie jalannnnnnn..

9 comments:

  1. belum makan lagi..
    tunggu next weekla..

    ReplyDelete
  2. Sya... kena sabarlah sikit. Ala burger tu tak lari punya. Mok-mok tu sayang sebab itu dia jaga baik punya:)

    ReplyDelete
  3. fasz pon suka prosperity gak, kalau letak sos lagi tmbah pedas. slurppp sedap nyeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  4. hahahahah kelakar...
    tunggu daddy..mummy ada 15 hari jelah...pasni siap sedia...

    ReplyDelete
  5. akak pun mesti kena mkn gak buger ni... kan setahun sekali di datang...hehee

    ReplyDelete
  6. Hehe...bnda wajib setiap tahun. Mesti tertunggu2

    ReplyDelete
  7. nana kurang sikit kak prosperity,tak suka rasa beef dia tu,hihi...wah,sonokla pas ni cik tembun leh jln2 dgn mummy daddy:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...