Thursday, December 12, 2013

:: Sama-Sama ::

Asyik gambo tembun kite je kan lately nie..huahuahua..ade yg boring ker?..tamo la boring2 bile kite upload or cite psl tembun kite yg buruk tuh..kihkihkih..ye la ye la..gambo lain plak la..gambo mok mok plak kayh..tp muka tembun still ade dlm gambo..acenerrr tuh???..ahahaha..
Kalau mok mok cuti or time weekend mmg siang turn mok mok 'kerjakan' anak die..kate pun anak daddy..kite relax je duk ontok2..bile tembun nak nyusu, itu mmg turn kite sentiasa la kan..ehhh, tp kalau mok mok leh nyusukan qisya, itu jam mmg harus kite check balik mok mok betul2 inside and outside..kalau x nnt gegurl keliru canner?..wakakakakka..

Time mlm pulak, mok mok membongkang, turn kite pulak bersengkang mata..kan molek tuh..sama2 take turn jaga anak..hehehe..

12 comments:

  1. eiiii geammmmnyaaaa tgk baby...cute nya..papa mithali..hehe

    ReplyDelete
  2. tak boring pun tengok qisya yang comel dan bambam nie...
    betul sama2 tolong itulah yang bestnya

    ReplyDelete
  3. biasa la falsya,dah ada anak mesti citer pasal anak..sama la kita..

    ReplyDelete
  4. wajib jaga sama2..dah buat pun sama2 katanya..

    ReplyDelete
  5. cutenya baby..nak picit2 pipi tu..meh dtg umah auntie meh..nak kiss

    ReplyDelete
  6. rajin mokmok falsya yer...hehe

    bb pandai tgk camera ye...cute sesgttt...:)

    ReplyDelete
  7. rajin mokmok falsya yer...hehe

    bb pandai tgk camera ye...cute sesgttt...:)

    ReplyDelete
  8. tak boring , update je. kite pon takut gak org boring. tp tu dah blog kite. hehe.. nak share la gak pasal baby. sharing2 kegembiraan tu bila jd ibu kan..

    ReplyDelete
  9. anak daddy ni..kikikiki...baguih ni take turn..sama la ngan sue pon...kalo tak sue buat benda2 ni..akob yg buat..sue kerjakan yg lain

    ReplyDelete
  10. Gerammmnye tgk tembun tuh..omei omei

    ReplyDelete
  11. anak daddy la tembun ni... so sweet... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...