Monday, June 22, 2015

:: Gaya Mcm Puasa Jer Tau ::

Sabtu lps daddy mek belanja berbuka kat luar..die kate bile lg nak buka sesama berdua..nnt dh bizi nak berbuka ngan kawan nie la kawan tuh la..hikhikhik..

So sebelum nak tunggu berbuka tuh, kiteorg gie KLCC sebab somi kite nak gie pc fair kat kl convex..tp hampa betul..xmeriah langsung..takat 1 hall je pun..10minit je dh settled ronder2 dlm tuh..takat beli ink printer kat umah jer..

After that kiteorg gie masuk KLCC sebab kite nak gie anto repair jam kite kat fossil..tali jam kite tercabut..sobsss..ehh tali nyeah..ke kristal..ahhh, tali je la..xtau la mcm mana ganehnye kite smp boleh tercabut skru jam tuh..

Dh siap settled anto jam utk repair, yg kene tunggu smp 2 bulan siap tuh, gosh, lamanye, kiteorg pusing2 la dlm klcc..daddy mek kate alang2 carik sekali la baju raya qisya..nmpk baby GAP ade sales..bile nak pusing ke baby GAP tuh terlalu cotton on kids..tetibe termasuk  sebab ade sales..

Mmg murah hokeyh..baju qisya yg kiteorg beli kat cottorn on kids, range rege dlm 15hengget - 29hengget..meroyan mommy mek terus..

Dah settled borong kat cotton on kids, bergerak ke baby GAP pulok..mmg murahhhhhhh..sales up to 60%..mmg sambung meroyan dlm baby GAP pulok..

Hasil tangkapan org meroyan..huahuahua..
Kite beli semua yg besar skit dari qisya..at least boleh pakai lama..siap dpt sandal u'olls..sandal tuh beli kat cotton on..15hengget jer..
Dress yg comellllll..dedua nie beli kat baby GAP..yg bgsnye dress2 kat baby GAP, dh siap2 ade panties dh..so xyah nak susah2 pikir pasal panties..
Baby GAP jugak..dress2 qisya yg beli kat baby GAP, rege die dlm 20hengget to 60hengget..normal price dress tuh dlm 80hengget ke 150hengget..beza kan beza kan..mana la xmeroyan..kihkihkih..
Baby GAP jugak..after sale jadik dlm 19.50 kut..lebih kurang gitu la..
Cotton on kids..kite suke baju nie sebab ape tau..continue ayat kat bawah..
Sebab ade mcm sayap2..comelnesssss..hahahhaa..murahje pun..19hengget jer..
Cotton on kids..pun murah jugak..20lebih kut..

Okayh dh cukup dh baju qisya (harap2 la..baru puasa ke berapa..seminggu pun xsmp lg..hahaha)..pasnie misi mencarik jubah utk qisya pulak..pakai time pagi raya..gaya mcm puasa penuh je tau mek..mommy pun xpt lg baju raya lg dari daddyyyyyy..sobsssssssss..

12 comments:

  1. seronok mek tau dapat baju raya..kikikiki...nampak cumil2 baju2 kat baby gap ni kan

    ReplyDelete
  2. Mak oiiiii...byknya baju qisya....jeles aunty...kakak dania dh beso...x leh beli baju byk2 dh

    ReplyDelete
  3. untung qisya...tau!!!
    sure comel qisya pakai baju2 tu nti sbb qisya gebu!!

    ReplyDelete
  4. wahh nak meroyan jugak!
    best kan ada anak pompuan... hehehe

    ReplyDelete
  5. Waahhh.... banyaknya! Apa pun kakak suka tengok Qisya pakai baju yg warna terang dan gelap sebab Qisya kan melepak jadi menyerlah gitu:)

    ReplyDelete
  6. hoi bestnyaaaaa.. tak tau pun ada sale. murah tuuuu. syioknyaa dah dapat baju raya. nampak gaya tahun depan kena suruh dia puasa penuh hahahahaha

    ReplyDelete
  7. cute cute seme bajunya ha.. baby GAP kalau sale baru mampu nk masuk, if not teguk2 ailio je.. maheiiii

    ReplyDelete
  8. comel2 baju qisya ni... meriah la tahun ni...hahaa

    ReplyDelete
  9. sampai bila sales tu.nk gi terjah juga la.ingt nk ke sogo je.

    cantik cntik la.a'aa beli baju besar leh pakai lama kan.

    anak dar blh beli mcm mcm utk bergya..
    mak tak bergaya pon tak pa..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...