Tuesday, June 9, 2015

:: Kuat Merajuk ::

Qisya skang nie kuat sgt merajuk..haishhhh..ikut pangai sape la nie yg kuat merajuk nie haih...nak kate mommy, mommy mek mana ade kuat merajuk..xpenah pun merajuk..cer tanye daddy mek..mesti daddy mek kate mommy mek xpenah merajuk..wakakakakaka..bluwekkkk..

Malam td die merajuk sbb nak main enpon..kite xbg..ye la, kut ye pun, pakai la pampers dulu..pakai baju dulu ker..bile xbg kemain lagi die..pas pakai pampers, nangis pastu lari kat tepi panel tv then tekap muke kat situ..xsmpt je nak snap gambau or amek video die..comel gile qisya majuk..pastu duk jeling2 smbl "huuuhh huuhh" kan kite..dgn tgn peluk tubuh..ngan muke lagik..dh la ngan xpakai baju..ngan badan hantap gitu..eeeiiiii geram je tau..pastu tutup2 muke ngan selimut la bantal la..tergelak2 kite tgk mek merajuk..

Pastu kite baring..merajuk lagi xabis..menangis..tetibe die dtg berdiri kat tepi kite, die mcm teragak2 nak tepuk kite..alih2 die tepuk perut kite pastu nangis smbl tutup mulut sebab takut..masalahnye siap ngan muke cuak pulak tuh..huahuahua..alaaa, just bayangkan mcm laki lembut ala2 berani xberani tp nak pukul org jugak..serious comelllll sgttt...hahahahhaha..
 gambar nie nenek send kat group wassup..qisya merajuk ngan nenek sbb nenek letak die dlm car seat..hahahaha..tgk la muke qisya tuh..kemain ketat lagik..
merajuk jugak ngan nenek time  nie sbb nenek marah die main bedak..pastu terus masuk celah kusi..kihkihkih..alahaiiiii mek mek..

Kalau nak cite pasal qisya merajuk mmg smp bile pun xabis..kihkihkih..merajuk2 tp sudahnye in the end carik mommy jugak..

11 comments:

  1. ala merajuk keeeeeee..meh aunty kiss mehhh kasi hilang majuk tuh :D

    ReplyDelete
  2. merajuk macam ni bikin orng geram je dgn mek ek...hahahahaha
    comel je qisya majuk..
    kalau mummy merajuk camne ek...boleh bayangkan...larikkkk

    ReplyDelete
  3. pandaii ehh mek merajuk sekarang. hahaha

    ReplyDelete
  4. mmg boleh geng la dengan izz tu....kaki merajuk jugak...sikit2 merajuk..adoi....anak jantan soya ni

    ReplyDelete
  5. majuk pulak die yea...
    qisya...awat ikat cmtu rambutnyer...

    ReplyDelete
  6. Qisya dah ada perasaan..saje nak menduga mummy dia

    ReplyDelete
  7. amboiiii kemain lagi yer si bulat ni nak merajuk pulak... ade ke yang pujuk tu hihi

    ReplyDelete
  8. comel..
    tgh dok bayangkan
    dalam nk mrah x pakai bj pon x jd kan

    ReplyDelete
  9. Tak per...mek klo merajuk masih nampak comel ☺

    ReplyDelete
  10. Assalam sya,
    ranggi nyer mek oooiiiiiii
    he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...