Wednesday, June 3, 2015

:: No 4 ::

Mcm terkene je semua nie..kihkihkih..

13 comments:

  1. eh same lah.. set skit... fifie no.4 juga... detail dia pn mcm nk kne je.. huhi...

    ReplyDelete
  2. ade terkena ade yang tidak..
    ahahaa
    aku no 1 daa

    ReplyDelete
  3. no.13 mmg kena ngan sue..hahahhahah..kiter geng,,,hi 5 sikit

    ReplyDelete
  4. Ada yg terkena batang idung juge, anak No 1 kan.. falsya?

    ReplyDelete
  5. singgah pagi...
    huhuhu...anak no.8 xde ke...hihihi

    ReplyDelete
  6. akak no.2 memang lari jauh nih... haha

    ReplyDelete
  7. Hahaha, Ada kena sikit2 dengan Nani :P

    ReplyDelete
  8. Kakak no. 6.
    Ada yg betul pada kakak walau family ada anak sulung dan adik-beradik lain tapi bapak kakak dan adik-beradik suka rely/minta pendapat kakak (yg no. 9 tu lah)...

    ReplyDelete
  9. erkkk mcm ade yg tak same jek kakaakakaka

    ReplyDelete
  10. Semua tu sama je ngan akak hahahahaha

    ReplyDelete
  11. Assalam sya,
    woooooooooo
    uols kaki gaaaaadoooooohhhh :P
    lariiiikkkkkkkkkk he3

    ReplyDelete
  12. nampak cute... tpi garang mcm singa pulak adoiii... hihi

    ReplyDelete
  13. sy no 1
    ada yg sama ada yg x hahaha
    suami no 3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...