Monday, June 1, 2015

:: Promotion Cosway :: Spin Dry Mop ::

Kite bukan agent cosway and kite xjual pun brg2 cosway..asalnye semalam kite gie cosway nie sbb nak beli bende lain..tp ade tambahan pembelian pulop bile masuk dlm tuh..cis!..ahaha..
 Kite beli mop nie haaaaa kat cosway..punca nmpk benda alah nie sbb nmpk ade org duk beli..kebetulan pulak mmg kite tgh mencarik benda alah nie..dulu ade sorang uncle nie jual kat foyer opis kite once a month..nak beli tp bile pikir2 nnt mcm mana nak bawak gie kat kete..nk hangkut time balik kompom2 lif penuh..tuh yg xbeli tuh..bile betul2 nak beli dh xde dh uncle tuh..

Alang2 dh nmpk kat cosway, beli je ler..

Kut la ade yg mmg nak mencarik la mop mcm gini..cosway ade wat promotion..dieorg tgh wat clearance stock sbb nak kuau model lain..rege asal dlm seratus lebih..lebih tuh xingat berapa..biasalah u'olls, urat ingatan yg putus time beranak tuh xcantum abis lagik..wakakakaka..

Harga after promotion RM70.75..tpppp tppp itu xmasuk GST ye u'olls..after GST, regenye adalah 75hengget..*sigh*..

Kalau bukan member pun boleh dpt dgn rege gitu..mmg fix 75hengget..
 barang2 didalam kotak..
 ade double spin..yg kaler oren tuh utk bilas2..yg tmpt lobang2 tuh utk spin..ehhh, dh mcm washer dh pulak gayanye..aahahahha..
weekend la try mop nie..nak try after beli mcm xlogik je..sbb kite baru je mop..xkan nak mop lagik..pasnie mop ngan bekas mop lama boleh bawak naik atas..xyah nak berangkut dh setiap kali nak mop belah atas..

10 comments:

  1. mesen basuh?hhaha..serius tertarik..nak gi cosway la mlm ni gak,mop kat rumah ni dah uzur..huhuhu

    JEMPUT BACA ENTRY INI

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2015/05/whats-app-blogger-team.html

    ReplyDelete
  2. Canggih pulak design set mop Cosway ni...siap ada tempat spin?? Hihi menarik menarik.

    Saya pulak ada cerita menarik juga tentang EMAS dan WARGA EMAS. Kelakar sikit, tapi berbaloi dibaca ;)


    ReplyDelete
  3. suka beli bedak muka dekat cosway :D

    ReplyDelete
  4. Assalam sya,
    nanti buat demo mop pakai gambor naaaaaaa
    jangan pakai video tau3
    iols tak leh nengok :P

    ReplyDelete
  5. Salam sya,
    bucket mop ni beli kat cosway cawangan mana ye? dah tanya a few outlet in shah alam, semua jual at rm101 (harga member). nak cari yg harga mcm sya beli ni... mind to share? tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time nie beli kat cosway cawangan sri gombak..kebetulan dieorg tgh buat promotion..tuh yg dpt harga murah..but now xsure if they still jual dgn harga mcm promotion ke x..

      Delete
  6. Assalamualaikum
    Kalau batang mop rosak ker jam ker kat mana nak cari spare part?
    Batang mop saya tetibe tak boleh twist padahal tak sampai 6 bulan lagi.. :(
    Boleh wassap dan bagi info tak kat saya 012-2769 100

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...