Monday, June 8, 2015

:: #ihetchiuabamtnb ::

Rise and shine everybody!!..wakey wakey!!..itu utk org yg masih bercuti lagik arinie...okayh, jeles sekejap dekat org2 yg cuti..

And happy working to those yg kirija..berkojo lah kito sekueknyo..i miss my bed, my pillow, my bolster, my comforter..T_T..
motip??!!!!..
sat la chek nak ceghita la nie..
awat hangpa kalut sangat haihh..muahahaha..

Huwaaarrrggghhhh!!!!...ngantuk sesgttttttt!!..semalam kul 3 pagi baru tido..umah blackout..tuh yg pasang candle kemain byk tuh..xde makna aiiii pasang candle bebyk gitu sebab nak beromentik ngan somi aiii..xsempat nak beromentik, tau2 je dh gelap..sbb tetibe ade mek yg ingat mommy iye pasang candle sebab nak celebrate birthday die..semua candle die blow..ahahahahaha..

Umah kite blackout dari kul 10.30pm-2.45am..T__T

Selama blackout tuh la kite duk mengipas mek..tp tuh la alhamdulillah la mek xmerengek sebab panas ke ape ke..

Credit to abam tnb..CEPAT SGT DERANG WAT KERJA..smpkan xsempat nak light kan api utk candle yg terakhir..tau2 je dh ade letrik..syabas beteh!..(mata kat atas..tgn singsing lengan baju)..

Kul 10.30 dh ade org kol tnb..kul 12.30 abam tnb smp..pastu xtau ape cite..letrik masih lagik xde..kul 2.30pagi dtg lori tnb yg bawak tangga tuh..kul 2.45pagi baru ade letrik..gud job abam tnb..cepattttttttttt sessggggttttttttt abam tnb wat kerja kan!..

#ihetchiuabamtnb..

15 comments:

  1. bertabahla bila letrik tkde..kepanasan..tp view ni romantika hehe

    ReplyDelete
  2. singgah pagi...
    huhu...umah nieyl pun kadang² cmtu kak...
    mmg kena byk sabor..klu xde letrik ni

    ReplyDelete
  3. Hadoiii.. tnb pong..dtg pg esk jela..ngok!!!

    ReplyDelete
  4. romantik juga eh.. bnyaknya candle ko.. rumah aku kalau blackout ada candle birthday je.. ke kena stndby juga ni..mana lah tau kot2..

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat abam TNB.. walau lambat tapi akhirnya bernyala juga.. takdelah mek kepanasan lagi.. ;)
    Nak keluarkan lori TNB tu yang amik masa.. tu yang lambat dorang sampai..

    ReplyDelete
  6. huwaaaa seksaa kalau tak dek letrik

    ReplyDelete
  7. ok la tu.. dpt main bakor2 lilin kat ghumah.. hehehe

    ReplyDelete
  8. hahahhaa..
    kata nak mai sini amik MC

    :P

    ReplyDelete
  9. JOM..kita meramaikan ofice time cuti sekolah ini..haa...

    ReplyDelete
  10. Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

    ReplyDelete
  11. cantik pulak bila dipasang lilin..macam spa plak!hihi


    Singgah Blogwalking....:)

    nak mudahkan kerja rumah?Jom baca ni:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/06/basic-h-membantu-memudahkan-kerja-ibu.html?showComment=1433744253588#c6972630485172196856

    ReplyDelete
  12. cntik
    tp kepanasan la pulak kan

    ReplyDelete
  13. Nampak macam romantic view jer. Memang bertabahlah klo tak der letrik.

    ReplyDelete
  14. hoi lawanya rumaaah.. sejak bila nehh. dah dua kali datang gombak tapi tak sempat lepak umah u. tiap2 kali eddie balik mesti rushing. menyampahhhh

    ReplyDelete
  15. Assalam sya,
    memang tensen kalo letrik takdo
    keja menyumpah maintenance & tnb sajor kojernya he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...