Wednesday, June 3, 2015

:: Harumanis Untuk Kali Ke-2 ::

Last week si botak kawan baik kite tuh, kol kite..tanye nak ke order lg harumanis sbb kawan die kate stock last la ape la..so kite pun tanye la somi kite nak lg ke order harumanis nie..somi kite kate, "boleh je..ikut la..order la"..so bile dh boleh je, ikut la n order la, kite pun terus kol si botak kate kompom nak 3 kilo..

Kalau kite sendri idok ler nak beli weh..mahaiiiii..kalau seploh hengget boleh lg cite nak kuau duit sendri..ye , saya kedekut..kedekut nk kuaukan duti sendri..sebab tuh saya suke abiskan duit somi saya (tipu je..tp sikit2 tuh ade la..kate pun menumpang somi kan)..wakakakakakkaa..

So ahad malam kawan si botak dtg umah anto harumanis..by right 3 kilo tuh 130hengget tp die kate xpe la die bg discount..100hengget je katenye..lgpun dh ujung2 musim katenye..tih tih tih..save duit somi aiii 30hengget..
harumanisnye..
mmg manis ssesgttttt...manis yg rase tahap kene potong kaki..
ehh, okayh tipu tang situ..xde la smp kene potong kaki tp mmg manis la..

Tahun depan boleh order lagik..insyaAllah..hehehe..

14 comments:

  1. tak sama mcm yg hubs akk beli rupa dia...#nangis

    ReplyDelete
  2. Buat pulut santan sedap ni Falsya..

    ReplyDelete
  3. mak aihhh memang mahei..
    kalo manis, sedap berbaloi ler makan..

    ReplyDelete
  4. Sedapnya Falsya..
    Ada stok lagi ye..
    Akak ingat dah habis..
    Betul kata kakzakie tu falsya..
    Buat pulut santan... emmmm dapnyaaaa :)

    ReplyDelete
  5. hmmm x tahan manis dia.mmg manis sgt.

    ReplyDelete
  6. aritu aku bli 5kg seme xmanis hampeh tol

    ReplyDelete
  7. Akak tiap2 tahun dapat free dr mertua adik akak yg duk perlis...x ngidam dah...huhu

    ReplyDelete
  8. Assalam sya,
    semlm iols makan pelan jugaks
    sebijik hat kocik sajork
    ni dah ghaser sengal sebelah tangan
    reject betui badan 2nd ahnd ni :P

    ReplyDelete
  9. alahaiii termimpi2 tgk gambar ni... skang ni dah last2 musim nya... jumpa tahun dpn la pulak heheheee...

    ReplyDelete
  10. harum manis mmg terngigau ngigau kan.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...